100 kg Arabesca kave donirano hrvatskim bolnicama u znak zahvale i podrške medicinskom osoblju i liječnicima

1
arabesca

Šalica fine kave mnogo je puta svima nama pomogla  u teškim ili stresnim situacijama ili nam je jednostavno poslužila kao šalica utjehe.  Stoga je ovih dana na adrese bolnica u četiri hrvatska grada, u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, stigla donacija od ukupno 100 kg Arabesca Minas mljevene kave. U donaciju su bile uključene Klinika za infektivne bolesti „Fran Mihaljević“, KB Dubrava, KBC Split KBC Rijeka i KBC Osijek.

Oni stavljaju naše živote ispred svojih. Liječe nas i uvijek nesebično brinu za nas. U ovim vremenima ulažu još veći napor kako bi njihova briga o nama bila još bolja. Uslijed pandemije korona virusa, liječnici i medicinsko osoblje već su duže vrijeme izloženi posebnim naporima, pa su im ovih dana, više no ikada, potrebni dodatna motivacija, energija i elan kako bi i dalje mogli ulagati svoje neizmjerne napore u brigu prema bolesnicima i kako bi što prije uspješno prebrodili trenutnu krizu.

arabesca

Plemeniti cilj pružanja pomoći potrebitima samo je jedan od razloga koji je potaknuo kompaniju Arabesca d.o.o. na donaciju i doprinos medicinskom osoblju i liječnicima ne bi li im tako olakšali njihove radne dane i poklonili im nešto što im je u ovim trenucima potrebno – kavu i podršku.

„Želja nam je bila barem malo uljepšati ovu izazovnu svakodnevnicu. Živimo u vremenima koja od svih nas zahtijevaju ne samo odgovornost, već i solidarnost i složnost. Zato je ova donacija ujedno i znak zahvale i poruka liječnicima i medicinskom osoblju da smo svjesni njihove odgovornosti, truda  i požrtvovnosti te da smo 100 posto uz njih u nadi kako će im šalica naše kave barem malo uljepšati radne dane i noći.“, ističu iz tvrtke Arabesca d.o.o.

#Arabesca100postouzvas

www.arabesca.hr

AKTERPUBLIC