AIR FRANCE – brže i lakše do dalekih sunčanih odredišta u zimskoj sezoni 2021.-2022.

1
AIR FRANCE

Bolja povezanost Zagreba i dalekih odredišta preko Pariza

Air France je objavio raspored letova za 3 popuno nova odredišta u zimskom redu letenja: Zanzibar (Tanzanija), Muscat (Oman) i Colombo (Šri Lanka). Uz direktne letove Air Francea iz zagrebačke zračne luke prema Parizu, lakše možete doći do novih odredišta.

Air France nastavlja prilagođavati svoju mrežu i za ležernija odredišta pa tako u zimskoj sezoni 2021. (od listopada 2021. -do ožujka 2022.) nudi nove letove prema sunčanim odredištima širom svijeta polaskom s pariške zračne luke Charles de Gaulle. Uz direktne letove Air Francea sa zagrebačke zračne luke, nova odredišta su puno dostupnija.

NOVA ODREDIŠTA AIR FRANCEA

Afrika: Zanzibar od 18. listopada 2021.

Air France će letjeti za Zanzibar (Tanzanija) dva puta tjedno zrakoplovom Boeing 787-9, kao nastavak leta za Nairobi (Kenija).

Prekomorski teritoriji: Papeete

S obzirom na povećanju potražnju putnika, tvrtka je odlučila pojačati red letenja za Papeete (Francuska Polinezija), kao nastavak leta za Los Angeles (Sjedinjene Države).

Od 3. studenoga 2021. zrakoplovna kompanija će do ovog odredišta nuditi do 5 letova, a njima će upravljati Boeing 777-200.

Bliski Istok: Muškat i Dubai

Air France će prema Bliskom Istoku letjeti tri puta tjedno do Muškata (Oman) od 31. listopada 2021. Letovi će se obavljati zrakoplovom Boeing 787-9. Pojačat će se letovi i za Dubai (Ujedinjeni Arapski Emirati) na ukupno do 14 tjednih letova od 23. listopada 2021. godine.

Azija: Colombo

Od 1. studenog 2021. Air France započinje s letovima za Colombo (Šri Lanka), potpuno novo odredište zrakoplovne kompanije, s tri tjedna leta kao nastavak leta za Malé (Maldivi). Letovi će obavljati Boeing 787-9.  

Sjeverna Amerika: Miami

Od 31. listopada 2021. Air France će povećati letove za Miami (Sjedinjene Države) i nudit će do 12 tjednih letova koje će obavljati zrakoplovi Boeing 777-300 i Airbus A350. Ovaj red letenja može se mijenjati i podliježe dobivanju potrebnih državnih odobrenja. Prije putovanja, Air France savjetuje svojim kupcima da provjere ograničenja putovanja i dokumente potrebne prilikom dolaska na odredište.

Da biste saznali više, idite na TravelDoc Passenger View – TravelDoc.Website.

Air France uskoro će predstaviti svoj puni zimski raspored za zimsku sezonu 2021.-2022.

Za više detalja ili za rezervaciju posjetite www.airfrance.fr.

Uz Air France Protect rezervirajte svoje putovanje potpuno mirno

Kao dio svoje komercijalne politike, Air France trenutno nudi potpuno prilagođene karte za putovanja do 31. prosinca 2021. Korisnici mogu besplatno promijeniti1 rezervaciju ili zatražiti povratni bon2 ako više ne žele putovati. Ako let otkaže zrakoplovna kompanija, kupci imaju mogućnost odgoditi putovanje, zatražiti povrat novca u cijelosti ili zatražiti povratni bon, koji se također vraća ako se ne koristi.

Zdravstvena predanost Air Francea

Zdravlje i dobrobit kupaca i osoblja Air Francea u središtu su brige tvrtke. Air France se obvezao osigurati svojim klijentima optimalne zdravstvene i higijenske uvjete u svakoj fazi putovanja, po dolasku u zračnu luku. U zrakoplovu i tijekom trajanja putovanja obavezno je nositi kiruršku masku. Zrak u kabini obnavlja se svake 3 minute. Sustav za recikliranje zraka u zrakoplovu Air France opremljen je HEPA – visoko učinkovitim česticama zraka – filtrima identičnim onima koji se koriste u bolničkim operacijskim salama. Air France je također pojačao postupke čišćenja zrakoplova, posebno dezinfekcijom svih površina u kontaktu s kupcima, poput naslona za ruke, stolova i zaslona prije svakog leta.

1 Izmjene: mogućnost promjene datuma i / ili odredišta karte, bez obzira na uvjete cijene do dana polaska 1. leta. Ako je cijena nove karte viša, razlika u cijeni vožnje naplatit će se od kupca.

2 Povrat novca – mogućnost zahtjeva za povrat karte do dana polaska 1. leta. Ako uvjeti cijena karte za vašu kartu ne dopuštaju povrat novca, izdaje se bon s vrijednošću od godinu dana, čiji povrat možete zatražiti u bilo kojem trenutku.

PRESENT COMMUNICATIONS