Batiste – čarobnjak besprijekorne frizure

0
batiste

Batiste šamponi za suho pranje kose najbolji su saveznik za čistu, voluminoznu kosu i besprijekornu, dugotrajnu frizuru. Najprodavaniji suhi šampon na svijetu, Batiste oduševljava žene inovativnim, pažljivo formuliranim proizvodima na bazi rižinog škroba, koji učinkovito uklanjaju masnoću, dajući punoću i volumen svakoj frizuri. Ono što dodatno oduševljava je  profinjen miris koji dodatno osigurava svježinu kosi baš u svakoj situaciji.

Upravo u to su se uvjerile brojne novinarke i urednice na velikom proljetnom predstavljanu ovog proizvoda, održanog u Campingu Plitvice. Promjenjivo vrijeme u Lici tog dana – vlaga, vjetar i kapi kiše pokvarile su brojne frizure, pa je samo nekoliko mlazova Batiste šampona za suho pranje instantno popravilo total look.

batiste

“Batiste ove godine slavi svoj deseti rođendan i upravo toliko je prisutan i na Hrvatskom tržištu. Žene ga vole, uvijek mu se rado vraćaju jer su svjesne njegove posebnosti. Rižin prah, koji se nalazi u ovom proizvodima kupi masnoću s tjemena, ne zatvarajući pore, pa prilikom korištenja ovog proizvoda nema bijelih tragova čak i na crnoj odjeći” – rekla je Marijana Križman, direktorica tvrtke Sub Maris, generalnog zastupnika za Batiste.

Tijekom jedinstvene promocije u srcu Like, Marijana je predstavila trenutnu ponudu, zastupljenu u dm-u, Bipi i Intersparu otkrivajući kako su Batiste suhi šamponi formulirani za razne tipove kose, kao i namjene. U ponudi su tako šamponi za povećanje volumena, za prekrivanje sijedih, za osvježavanje i njegu posebno na vrhovima suhe kose.

batiste

“Upravo zato nije svejedno koji ćete Batiste odabrati za sebe. Prilikom kupovine uvijek proučite namjenu određenog proizvoda i prilagodite je svom tipu kose” – rekla je Križman i na kraju dodala kako je početak novog desetljeća, što se brenda Batiste tiče u znaku junakinje Wonder Woman.

“Batiste šalje poruku kako smo sve mi, neka vrsta Wonder Woman, junakinja koje tijekom cijelog dana radimo puno toga – gradimo karijere, brinemo oko kućanstva, djece, brojnih obaveza… Svi znamo kako je kosa vrlo važan detalj u svakom total look-u i kako frizura podiže raspoloženje i samopouzdanje. Za dane kad je masna i puna neželjenih mirisa u pomoć stiže Wonder Woman” – zaključila je Marijana Križman.

Foto: Nikola Zoko