Bolt je u prvih godinu dana narastao za 8 puta

0
Bolt Rikša

Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, obilježava prvu godinu poslovanja u Hrvatskoj. Tvrtka se u vrlo kratkom periodu uspjela pozicionirati kao jedan od prvih izbora za urbani prijevoz diljem Hrvatske. Korisnici iz više od 100 zemalja koristili su Bolt prilikom svojeg posjeta Hrvatskoj, a procjena je da su vozači u zadnjih godinu dana obišli zemlju više od 500 puta.
„U kratkom vremenskom razdoblju poslovanje Bolta u Hrvatskoj naraslo je za čak 8 puta zahvaljujući broju novo registriranih korisnika kao i broju vožnji. Izuzetno smo zadovoljni proteklom godinom poslovanja i zahvalni korisnicima i partnerima vozačima na povjerenju i potpori koju dobivamo od njih. Sve to nas dodatno motivira da nastavimo širiti poslovanje i uvoditi nove usluge“, izjavio je Daniel Tutić, direktor Bolta u Hrvatskoj.
Prve vožnje Bolt je u Hrvatskoj ostvario u Zagrebu, a tijekom prošlog ljeta Bolt je uspješno lansiran u svim većim gradovima na obali kao što su Split, Dubrovnik, Šibenik, Zadar, Rijeka i Pula. Uskoro će svoje poslovanje proširiti i na Istok Hrvatske. Kroz prvih godinu poslovanja u Hrvatskoj tvrtka je osim standardne usluge prijevoza na zahtjev uvela i još nekoliko noviteta kojima je cilj bio poboljšavanje iskustva i mogućnosti vožnje kao što su Bolt Comfort, Bolt Van te platforma za poslovne korisnike Bolt Business. Osim uvođenja novih usluga Bolt je najavio plan ulaganja u projekte koji neutraliziraju CO2 emisije od vožnji svih korisnika u preko 20 zemalja gdje je platforma dostupna.
U sljedećoj poslovnoj fazi Bolt i njegove korisnike očekuje još noviteta. Plan je u bližoj budućnosti pokrenuti i ostale usluge koje su već dostupne na drugim tržištima kao što je kratkoročni najam električnih romobila i usluga dostave hrane Bolt Food. Usluga koju očekujemo već ovaj tjedan i koja će sigurno privući veliki interes korisnika tijekom zagrebačkog Adventa je Bolt Rikša koja će biti dostupna u centru Zagreba u razdoblju od 14 do 23 sata sve do 1.1.2020.
A da bi se korisnicima zahvalili na kontinuiranoj podršci podijelit će 1.000 promo kodova od 25 kn što će rezultirati besplatnim vožnjama u ukupnoj vrijednosti od 25.000 kn te još mnoge druge zanimljive nagrade na službenoj Facebook stranici.
Bolt ima više od 500 tisuća vozača i 25 milijuna korisnika u više od 35 zemalja i 100 gradova diljem svijeta te se svaki mjesec obavi preko milijun vožnji. Tvrtka kojoj je procijenjena vrijednost više od milijardu dolara prepoznata je kao jedna od najpristupačnijih opcija prijevoza na zahtjev te je uvijek ustrajna u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini jednostavnijim, jeftinijim i pristupačnijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi.