Bonton darivanja: Kad je pristojno darovati Timberland odjeću i modne detalje?

0
TIMBERLAND

Kad ste s nekim bliski ili ga posebno cijenite želite mu darovati određen modni detalj, nešto osobno, ali opet dovoljno klasično kako bi se lako uklopilo u modni stil, nešto korisno i nešto s popularnim modnim potpisom koji jamči  kvalitetu.  Nešto s primjerice Timberland potpisom!

Sinonim za odličnu mušku i žensku obuću, odjeću i modne detalje Timberland u ovoj modnoj sezoni mnogobrojnim ljubiteljima mode predstavlja čitavu kolekciju modnih detalja koji su idealni darovi za sve one koje volite. Naravno poštujući bonton!

Timberland

Timberland

TimberlandEvo što darovati ženama?

Ukoliko ste prisno vezane (sestra, mama, svekrva, kćer/mama/baka) darovati možete baš sve što vam se sviđa– od novih gležnjači pa do kape, šala, rukavica. Budući da malo tko vjeruje u to da darove kroz dimnjak ubacuje Djedica, pristojno je i pitati dotičnu što joj treba ili što posebno želi ispod bora. I s frendicama možete na jednak način pričati o poklonima- uvijek možete u razgovoru nagovijestiti ono što joj je potrebno ili što joj se sviđa i to odabrati u Timberlandu. Dobar primjer bi bio novi šal koji će osvježiti stari kaput, nova vunena kapa za česte šetnje gradom, novi novčanik (ne zaboravite ubaciti barem 5 kuna za sreću).  Poslovnim partnericama, šeficama i ostalim ženama kojima biste željele nešto pokloniti uvijek možete odabrati neutralni poklon- etui na vizitke, klasičan šal…

A što je s muškim darovima?

Kad je o kupovini darova na relaciji supruga-suprug ili kćeri-tate slobodno modno osvijestite muškarce koje volite. Blagdane iskoristite kao priliku kad ćete suprugu koji uvijek ‘ima dovoljno odjeće’ napokon u ormar ‘ubaciti’ odjeću koja bolje odražava njegovu osobnost- nova Timberland košulja i pulover su uvijek super poklon i izbor. U Timberlandu pronađite i novu trenirku, nekoliko pamučnih majica, setove čarapa… Kad je o očevima riječ, njemu možda treba novi pulover, nova košulja ili nove rukavice. Intimniji modni komad možete darovati i bratu ili sinu- to može biti neki par obuće/ tenisice ili gležnjače, nova jakna, setovi čarapa, nova trenirka. U ovom se slučaju možete udružiti i s ostalim ukućanima pa zajedno darovati nešto konkretnije.

Timberland

Za prijatelje, kumove i ostalu skupinu muškaraca s kojima se družite odaberite ono što bi upotpunilo njihov modni stil ili osobnost. Što će to biti možete i sami naslutiti u razgovoru- nove rukavice koje će zamijeniti one izgubljene, novi šal koji će upotpuniti prošlogodišnju jaknu, mala torbica koja je idealna za spremanje sitnica tijekom šetnje s psom, novi set čarapa ili set za održavanje cipela.

Timberland

Za muškarce s kojima ste poslovno povezani, a za koje znate da vole modu uvijek je dobar izbor šal, klasičan kožni remen, set novčanika i privjesak.

Foto: Nikola Zoko