Boy bend Elixir: Ovo su dečki koje će djevojke posebno voljeti!

0
bend

Dugo Hrvatska nije imala boy bend, no i tome je došao kraj. Stigla je grupa Elixir i od sada će glazbena scena biti bogatija za još jedan zabavni bend

Ipak, ovaj je bend nešto drugačiji od klasičnih boy bendova. Naime, iako u takvim bendovima često svi članovi pjevaju, u ovom slučaju oni su sastavljeni kao klasičan bend, a epitet boy benda dobili su iz razloga što su već sada omiljeni među brojnim djevojkama. Dečki su svi u dvadesetima i mnogi im predviđaju sjajnu glazbenu karijeru.

Za razliku od mnogobrojnih mladih dečki koji se vode pop izričajem, grupa Elixir odabrala je put zabavne glazbe jer smatraju kako domaću zabavnu glazbu treba vratiti na tron.

„Ovo je naš prvi singl i s njime tek otvaramo jedno poglavlje. Glazbu ćemo razvijati i sigurni smo kako ćemo se u potpunosti oblikovati kroz nekoliko singlova kada vidimo kako publika reagira na nas, no svakako ćemo biti najbliži zabavnoj glazbi. Želimo biti dio najvećih zabava. Želimo začiniti svaku dobru feštu te u svakom klubu napraviti pravi lom. Neka naša glazba bude motiv za radost”, kazao je Marko Petaj, pjevač grupe.

Uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basista te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka.

Pjesmu „Teško te zaboravljam” stigla je iz pera Marija Regelje, poznatog pjevača Ljubavnika koji u posljednje vrijeme sve više piše i za druge izvođače. Spot je sniman u Zadru i na otoku Viru, a sve pod redateljskom palicom Matije Škalića, sve popularnijeg mladog redatelja.

Svi dečki iz Elixira glazbom se bave već dugi niz godina, no ovo im je prvi put da su ozbiljnije zakoračili na estradu, a sve u želji da pokažu kako ima mjesta za hrvatsku zabavnu glazbu koja je dugi niz godina bila na margini.

Dečki na Facebooku već broje nekoliko tisuća obožavatelja, a nema sumnje da će grupa Elixir naći svoje mjesto na mnogobrojnim zabavama gdje je ovakva vrsta glazbe itekako poželjna.

FOTO: Matija Škalić

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=SkIKWSxr7cI&feature=youtu.be

REDAKCIJA