Budite dio virtualnog događaja Samsung Bespoke Home na kojem će se predstaviti inovativni kućanski uređaji

0
Bespoke

Tvrtka Samsung Electronics bit će domaćin prvog „Bespoke Home“ događaja koji će se održati 11. svibnja 2021. godine, na kojem će se otkriti vizija tvrtke o kućanstvu prilagodljivog dizajna, fleksibilnih mogućnosti te značajki pametnog povezivanja realiziranih kroz najnovije inovacije

Virtualni događaj Bespoke Home 2021, na kojem će tvrtka Samsung Electronics predstaviti najnovije inovacije za pametni dom s fleksibilnim i inovativnim mogućnostima, održat će se 11. svibnja u 16:00 sati. Među uređajima koji će se predstaviti, Samsung je najavio najnoviju Bespoke seriju kućanskih uređaja i usluga koji će činiti okosnicu Bespoke pametnog doma.

„Jako smo uzbuđeni što ćemo vam moći pokazati moderan dizajn, fleksibilne mogućnosti i pametne opcije za povezivanje unutar naše vizije istinskog Bespoke pametnog doma. Na događaju ćemo predstaviti postojeće kućanske uređaje s proširenim značajkama, kao i potpuno nove proizvode i usluge. Jedva čekamo zajedno s vama izgraditi bolju budućnost koja brine za okoliš. Svijet se toliko promijenio tijekom prošle godine i sada je došlo vrijeme da se kućanski uređaji u potpunosti prilagode novom normalnom“, izjavio je JaeSung Lee, predsjednik i voditelj Odjela za poslovanje kućanskim uređajima, Samsung Electronics.

Bespoke
JS Lee

Filozofija pametnog doma kojeg pokreću novi Bespoke kućanski uređaji čine prilagodljiva i fleksibilna rješenja koja će lako odgovoriti na potrebe različitih životnih stilova. Kako nam je dom ujedno postao ured, teretana i učionica, nova Bespoke pametna rješenja omogućuju upravo maksimalnu personalizaciju osobnog prostora, kombinirajući funkcionalnost s besprijekornim uklapanjem u interijer. Neke tehnologije koje će pokretati ove uređaje uključuju SmartThings platformu, kao i unaprijeđeni sustav umjetne inteligencije. Uređaji će korisnicima samostalno moći pružiti savjete tijekom obavljanja svakodnevnih kućanskih poslova, poput pripreme obroka ili organizacije ormara.

Samsung je veliki fokus na ovom događaju postavio i na stvaranje tehnologije koja omogućava veću održivost. Kroz smanjenje otpada i energetske potrošnje, Samsung je ustrajan u pružanju dugotrajnijih, energetski-efikasnih proizvoda koji zajedno s korisnicima smanjuju globalno zagađenje.

Pratite Bespoke Home 2021 događaj putem globalnog Samsung YouTube kanala ili službene Samsung web stranice, kao i putem Newsroom.samsung.com

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, ljevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

MILLENIUM PROMOCIJA