Čista pećnica tajna je ukusnih i kvalitetnih obroka, a pećnica koja se sama čisti san svakog kuhara

0
pećnica

Najnovija Samsung NV7000N dvostruka pećnica kuhinjski je modni dodatak koji će svatko poželjeti imati u svojem domu

Izabrati sve elemente pri opremanju kuhinje izazovan je posao, a jako važan faktor pri odabiru svakako su mogućnost, odnosno lakoća čišćenja svih kuhinjskih elemenata, kako bi kuhinja ostala blistava i oku ugodna. S izjavom da rijetko tko voli prati suđe vjerojatno bismo se svi složili. No, ako bismo morali izabrati nešto mrskije od pranja suđa, to bi vjerojatno bilo pranje pećnice. Ovo dobro zna svaki strastveni kuhar, pa tako i naša poznata slastičarka Tea Mamut koja je u svojoj karijeri ispekla više izvrsnih kolača nego što možemo nabrojati.

Zamislite sljedeću situaciju – nakon druženja s prijateljima, pospremite stan i kuhinju te operete suđe i planirate leći na kauč uz ugodnu knjigu ili zanimljivu seriju. No, onda se sjetite da niste oprali pećnicu i da vas umjesto opuštanja čeka ribanje. Uz Samsung Dual Flex pećnicu, koja ima sustav pirolitičkog čišćenja koji zagrijava udubljenja i sagorijeva svu preostalu masnoću, moći ćete zasluženo odmoriti dok pećnica čisti umjesto vas.

pećnica

Dvoja vrata otvaraju bezbroj mogućnosti

Osim inovativne opcije samočišćenja, Samsung Dual Cook Flex pećnica nudi vam mogućnost da pripremite ukusan ručak i slastan desert u isto vrijeme. Pećnica ima dvije zone koje se mogu koristiti u isto vrijeme na različitoj temperaturi i postavkama. Zone funkcioniraju zasebno, tako da, otvaranjem jedne se neće sniziti temperatura u drugoj ili na bilo koji način utjecati na drugu. Za dodatnu uštedu vremena, Samsung Dual Cook Flex smanjuje vrijeme potrebno za postizanje određene temperature za jednu i pol minutu. Uz to, ne morate brinuti o većoj potrošnji energije zahvaljujući A+ Eco certifikatu kojim se Samsung Dual Flex koji osigurava smanjenje potrošnje energije od čak 20%.

Estetski dodatak vašoj kuhinji

Uz sve tehničke prednosti koje Samsung Dual Cook Flex donosi, ova pećnica također je i estetski ugodan dodatak svakoj kuhinji. Elegantan premaz nehrđajućeg čelika kompletira dizajn pećnice i savršeno se uklapa u kuhinju svakog dizajna i boje, a glatka crna površina daje osjećaj besprijekorne elegancije. No, elegancija i funkcionalnost Samsung Dual Cook Flex pećnice ne staje na eksterijeru. Za kuhanje s lakoćom, tu je teleskopska rešetka koja stvara manje trenja i glatko klizi, što znatno olakšava bilo kakve radnje kao što su podlijevanje, okretanje i začinjavanje za vrijeme pečenja, kao i vađenje ili stavljanje težih i većih tava.

Samsung Dual Cook Flex savršen je izbor za sve koji žive užurbanim stilom života, a preferiraju okus domaće kuhinje i svježe pripremljenih jela. Sve funkcionalnosti ove pećnice osmišljene su kako bi se skratilo vrijeme pripreme, kuhanja i čišćenja. Ovo će vam omogućiti da uživate u ukusnim jelima i slobodnom vremenu koje sada, umjesto da ribate i čistite, možete iskoristiti kako god želite.

MPR