Čistoća u svakom kutu

0
čistoća

Četiri savjeta za čistu kupaonicu

Iako su elegantan dizajn i pametne funkcije važni u kupaonici, čistoća je još važnija za korisnika. Uz samo nekoliko trikova zajamčena je čista kupaonica.

Opušteno, ali temeljito- čišćenje kupaonice može biti težak posao. Međutim, potrebno je samo nekoliko savjeta da biste se riješili prljavštine bez puno muke.
Lako dostupno
Držanje kupaonskog pribora u kutijama znači da se mogu lako ukloniti na jednu stranu, a površine su slobodne za brzo i jednostavno čišćenje. Još bolja ideja su praktične kutije za organiziranje koje u svom punom potencijalu koriste prostor unutar kupaonskog namještaja.

Lako pražnjenje
Pri čišćenju četke za WC školjku, ne zaboravite i na stalak na kojem stoji. Voda koja ondje stoji može brzo dovesti do neugodnih mirisa. Osigurajte da stalak bude što jednostavnijeg izgleda tako da ga možete lako i pouzdano isprazniti.
Temeljito ispiranje
Tehnologija Rimfree® oslobađa od neugodnog čišćenja i potrebe za korištenjem skupih, zastarjelih specijalnih sredstava za čišćenje. Rimfree® WC školjke je znatno lakše čistiti jer nemaju unutarnji rub iza kojeg se mogu nakupiti nečistoće i kamenac te uzrokovati neugodne mirise.

Redovno čišćenje je ključ
Prljavština, klice i ostalo mogu se nakupiti brzo, posebno na površinama oko WC školjke i umivaonika. To može rezultirati neugodnim mirisima. Stoga, čistite kupaonske površine kada god uhvatite vremena.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

O Geberitu
Globalno prisutna Geberit grupa sa sjedištem u Rapperswil-Joni u Švicarskoj, vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Njegova ponuda uključuje sanitarne sustave, cijevne sustave, keramiku za kupaonice te kupaonski namještaj. Proizvodna mreža obuhvaća 29 proizvodnih pogona u Europi i 6 na drugim kontinetima. S više od 12.000 zaposlenika u više od 50 zemalja, Geberit je u 2019. godini ostvario neto promet od 3,1 milijarde CHF. Dionice tvrtke Geberit kotiraju na švicarskoj burzi SIX Swiss Exchange i uključene su u švicarski burzovni indeks SMI (Swiss Market Index).

Jedno brisanje je sve što je potrebno
čistoća

Redovito čišćenje WC školjke s Geberit Rimfree® tehnologijom od sada je jednostavnije. Obrišite unutrašnjost školjke i higijenska čistoća je zajamčena.

Savršen sklad
čistoćaSa svojom Rimfree tehnologijom, Geberit je uklonio unutarnji rub u cijelosti. Bez ruba, bez stresa, bez kompromisa.