Dan oštrih noževa održava se u trgovini Sol i papar

1
noževa

Koliko oštar je dovoljno oštar nož? Koliko tanka mora biti oštrica da prereže papir u jednom potezu? Što je sve potrebno za kućno oštrenje noževa? Dan oštrog noža ili točnije, Dan oštrih noževa, održat će se u srijedu 27. studenog 2019. u dućanu Sol i papar te u dvorištu dućana u Vlaškoj 78, a posjetitelji će tamo saznati odgovore na ova te mnoga druga pitanja.
Zanimljiv raspored na ovom malom sajmu uključuje i dvije radionice brušenja noževa, u 13 sati te u 16.30 sati. Uz ovaj kratki tečaj profesionalaca koji svoje vještine bruse već niz godina, kupci će moći iskoristiti posebne ponude i uživati u raznim iznenađenjima.

noževa
Foto: Kai Oberhauser, Unsplash

Popusti na noževe poput ZDP-a, Tamahagane, Kunio Masutani, Mcusta, Tanaka, Mac, Tojiro i drugi moći će se iskoristiti samo u dućanu u Vlaškoj. Popusti do 25%ne propuštaju se!
Uz to, po promotivnim cijenama kuhari i kuharski entuzijasti moći će gravirati svoje najdraže noževe ili to iskoristiti kako bi nož kojeg poklanjanju nekom bio zaista jedinstven i poseban.

Dodatne informacije potražite putem mail adrese: solipapar@solipapar.hr ili pozivom na broj: 01/ 4610 355 te se prijavite za radionicu terminu koji vam odgovara.
Ne propustite ovu priliku za nabaviti kvalitetan japanski nož po izuzetnim cijenama, nabrusiti svoje stare noževe i iskoristiti razna druga iznenađenja.