Depilator Rowenta EP5640 nudi savršene rezultate koji traju

1
depilator

Depilator Rowenta EP5640 Silence Soft efikasno uklanja dlačice. Novi sustav bez buke čini sada depilaciju i do 4 puta tišom * zahvaljujući hermetički zatvorenom dvostrukom tijelu koje učinkovito smanjuje buku.

depilatorPatentirana tehnologija mikro kontakta osigurava 100%-tni kontakt s kožom ultra preciznim pincetama. U perivoj i odvojivoj glavi nalaze se 24 precizne pincete za efikasno uklanjanje dlačica. Moguće je podesiti dvije različite brzine rada. Depilator je opremljen i s posebnom lampicom koja zajedno sa svim nabrojenim detaljima u najkraćem roku i na najlakši način omogućava savršenu depilaciju. Rezultati depilacije traju do 4 tjedna.

Dodatne karakteristike uključuju piling za nježnu depilaciju, nastavak za brijanje za osjetljiva područja kao i nastavke za pazuh i bikini zonu, a koji su nastavci svi odvojivi i perivi te omogućavaju poboljšanu higijenu i lako čišćenje.

depilator

Depilator Rowenta EP5640 je dostupan u svim centrima Pevex ili u njihovom web shopu na linku: https://pevex.hr/depilator-rowenta-ep5640do-250259.html

Cijena mu je 409,00kn.

*u usporedbi sa Rowenta EP75XX-EP87XX.

Rowenta je pionir u ELEKTRIČNOJ DEPILACIJI

Rowenta je bila jedna od prvih tvrtki 80-ih koja je stvorila depilatore i postala je pionir u električnoj depilaciji. Od samog početka ponudili su depilatore koji predstavljaju koncentraciju znanja u preciznoj mehanici . Njihovu stručnost potvrđuju 33 patenta koje su prijavili tijekom godina i svi tehnički detalji njihovih glava depilatora – koje su srce aparata. Prošlo je 30 godina od kako su lansirali svoj prvi depilator, ali njihova misija se nije promijenila: žele ponuditi inovativna rješenja za depilaciju kako bi ovu rutinu učinili ugodnijom.

Za veću pouzdanost, svaki Rowenta depilator izrađen je u Francuskoj. Rowenta nudi ­­rezervne dijelove i servis još 10 godina nakon kupnje.

PR agencija IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE

www.rowenta.hr