Domaće patke od sada u SPAR i INTERSPAR trgovinama

0

SPAR je prvi i jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji kupcima nudi patke hrvatskih proizvođača iz slobodnog uzgoja. One zbog svoje visoke kvalitete mesa predstavljaju idealnu namirnicu za pripremanje maštovitih delikatesnih obroka i ukusnih obiteljskih ručkova, a kupci ju mogu pronaći na policama SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa pod robnom markom „SPAR Vrtovi Hrvatske“.

Prednost ovakve vrste uzgoja je u tome što peradi omogućava slobodno kretanje i ispašu u prirodnom okruženju, gdje se hrane na tradicionalan način na otvorenom prostoru. Patke iz slobodnog uzgoja tako odlikuje visokokvalitetno meso dobiveno prilagođenom prehranom manjeg intenziteta i duljim trajanjem uzgoja.

PATKE

Patke dolaze na police SPAR supermarketa i INTERSPAR hipermarketa iz Velikog Bukovca kraj Ludbrega, i to s obiteljskog gospodarstva Orehovec iz 100% prirodne proizvodnje.

Upravo robnom markom „SPAR Vrtovi Hrvatske“, pod kojom se nalazi i perad iz slobodnog uzgoja, SPAR kontinuirano potiče domaću proizvodnju i povećava prepoznatljivost domaćih proizvoda koje na police SPAR-a dolaze iz raznih dijelova Hrvatske.

404