Dukat predstavio Dukatos za pripremu jela

1
dukatos

Prvi grčki tip jogurta namijenjen kulinarstvu!

Dukatos za pripremu jela prvi je grčki tip jogurta namijenjen kulinarstvu i odgovor Dukata na rastući trend pripreme hrane kod kuće te konzumacije laganije hrane.

Dukatos za pripremu jela spoj je Dukatosa, najpoznatijeg grčkog tipa jogurta na našem tržištu, i male količine vrhnja koja mu daje punoću okusa i dodatnu kremoznost, istovremeno zadržavajući svježinu grčkog jogurta.

dukatos

Korištenje jogurta u kulinarstvu nije novost, a njegova je primjena u kulinarstvu široka. Kruhu, pecivu, prhkim tijestima, biskvitima, muffinima i drugim slasticama Dukatos za pripremu jela daje laganiju, prozračniju teksturu. Marinade s Dukatosom za pripremu jela omekšavaju meso i ribu dok je njegovo korištenje u pripremi krem juha, salatnih dresinga, umaka i dipova neizostavno.

Nadalje, Dukatos za pripremu jela idealna je namirnica za pripremu laganijih verzija omiljenih jela pa tako, primjerice u omjeru 1:1, može zamijeniti vrhnje, majonezu, maslac, ulje ili pak mlaćenicu.

Inspiracija za recepte, od doručka preko zdravog snacka, ručka i lagane večere može se pronaći s unutarnje strane kartonskog omotača Dukatosa za pripremu jela.

Osim toga, u suradnji s poznatim hrvatskim gastroblogericama pripremljena je besplatna kuharica s 10 recepata u kojima Dukatos za pripremu jela igra važnu ulogu.

Dukatos za pripremu jela dolazi u čašici od 300 g i dostupan je u prodaji po preporučenoj cijeni od 8,99 kuna.

MEDIA VAL