Emirates s prvim danom rujna nastavlja letjeti za Bangkok

0
EMIRATES

Emirates s prvim danom rujna nastavlja sa svakodnevnim letovima prema Bangkoku te tako nudi putnicima iz Europe, Afrike, Azije, bliskoistočnih i azijsko-pacifičkih zemalja sigurnu povezanost s popularnim tajlandskim odredištem, šireći mrežu destinacija na ukupno 78 gradova.

Na ruti između Dubaija i Bangkoka letjet će zrakoplovi tipa Boeing 777-300ER u kojima je dostupna prva, poslovna i ekonomska klasa. Od 1. rujna let EK384 iz Dubaija polazit će svakodnevno u 1:50 sati te će u Bangkok stići u 11:30 sati, dok će od 2. rujna povratni let EK385 iz Bangkoka kretati u 3:25 sati, a u Dubai stizati u 6:35 sati. Rezervacija letova moguća je na stranici www.emirates.com ili putem putničkih agencija.

Putnici koji dolaze u Bangkok dužni su ponašati se u skladu s pravilima tajlandskih vlasti te poštovati određena ograničenja koja su na snazi. Prije rezervacije leta poželjno je provjeriti najnovije informacije o putovanju ili potražiti detalje na stranici www.emirates.com/travelrestrictions.

Putnicima prve i poslovne klase na raspolaganju je usluga vozača na odlasku iz Bangkoka i u Dubaiju, a mogu se opustiti i u Emiratesovom lounge-salonu u Međunarodnoj zračnoj luci Dubai uz poštivanje zdravstvenih i sigurnosnih mjera. Putnici mogu i posjetiti Dubai prilikom presjedanja na drugi let ili iz poslovnih ili privatnih razloga, s obzirom na to da je grad početkom srpnja otvoren za posjetitelje. Sigurnost putnika, posjetitelja i pripadnika lokalne zajednice na prvom je mjestu pa su tako PCR-testovi na covid-19 obvezni za sve ulazne i tranzitne putnike koji pristižu u Dubai (i Ujedinjene Arapske Emirate), uključujući državljane UAE-a te stanovnike i turiste bez obzira na to iz koje zemlje dolaze.

Dubai kao destinacija: Uživanje u sunčanim plažama, istraživanje baštine te ugostiteljski i rekreacijski sadržaji premium klase samo su neke od aktivnosti koje Dubai nudi kao jedno od najpopularnijih svjetskih odredišta. U 2019. godini grad je posjetilo 16,7 milijuna ljudi te je u njemu održano više od stotinu stručnih skupova i izložbi, kao i sportskih i zabavnih događanja. Dubai je jedan od prvih svjetskih gradova koji je dobio certifikat „SafeTravels“ koji dodjeljuje Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (World Travel and Tourism Council) kao potvrdu sveobuhvatnih i učinkovitih mjera koje grad provodi kako bi osigurao zdravlje i sigurnost posjetitelja.

Fleksibilnost i sigurnost: Emiratesova politika rezervacije zrakoplovnih karata putnicima nudi fleksibilnost i sigurnost prilikom planiranja putovanja. Raznovrsne mogućnosti promjene termina putovanja na raspolaganju su putnicima koji su kartu kupili do 30. rujna 2020. za putovanje 30. studenog 2020. ili ranije, ako su svoj plan puta morali promijeniti zbog ograničenja letova uslijed pandemije covida-19 ili ako su karte rezervirali u kategorijama Flex ili Flex Plus. Više informacija dostupno je ovdje.

Pokrivanje troškova vezanih uz covid-19: Putnici mogu bezbrižno putovati jer im Emirates nudi besplatno pokrivanje troškova povezanih s covidom-19, ako im se bolest dijagnosticira tijekom putovanja dok su daleko od svog doma. Pokriće je na raspolaganju putnicima koji će Emiratesom letjeti 31. listopada 2020. ili ranije (u slučaju više povezanih letova, prvi mora završiti najkasnije 31. listopada 2020.) te traje 31 dan od dana kad su bili na prvom letu u okviru svojeg putovanja. Prema tome, pokriće mogu koristiti i u slučaju da, nakon što su stigli na odredište Emiratesovim letom, nastavljaju s putovanjem. Više detalja nalazi se ovdje: www.emirates.com/COVID19assistance.

Zdravlje i sigurnost: Kako bi svojim putnicima i zaposlenicima na tlu i u zrakoplovu pružio sigurnost, Emirates je uveo sveobuhvatan niz mjera u svakoj fazi putovanja, uključujući podjelu higijenskih setova koji sadrže maske, rukavice, dezinficijense i antibakterijske maramice. Više informacija o mjerama i uslugama koje su dostupne na svakom letu dostupno je ovdje: www.emirates.com/yoursafety

Uvjeti za ulazak turista: Više informacija o kriterijima za ulazak međunarodnih posjetitelja u Dubai dostupno je na stranici www.emirates.com/flytoDubai.

MEDIA VAL