Falkensteiner hoteli otvaraju vrata uz posebne mjere

0

U suradnji s ekspertima izrađeni su standardi i procesi za siguran i ugodan odmor u Falkensteiner hotelima i kampu, uz posebne pogodnosti i popuste

Premium Apartments Senia u Falkensteiner resortu Punta Skala nedaleko od Petrčana otvoreni su od 11. svibnja, Hotel & Spa Iadera i Family Hotel Diadora otvaraju se 29. svibnja, zadarski Premium Camping Zadar 1. lipnja, a hotel Club Funimation Borik 5. lipnja. Goste će razveseliti i posebna ponuda, 15 posto popusta u kampu za razdoblje od 1. do 20. lipnja i 15 posto popusta u Clubu Funimation za razdoblje od 5. do 20. lipnja. Do kraja idućeg mjeseca otvorit će se još dva hotela – 15. lipnja  Falkensteiner Hotel Adriana u resortu Borik i 27. lipnja Hotel Park Punat na Krku.

Falkensteiner Hotel& Spa Iadera

Zdravlje i sigurnost su na prvom mjestu. ”Svi naši zaposlenici prošli su posebnu obuku i pridržavaju se strogih smjernica za sigurnost u hotelima koje su izrađene u suradnji s našim partnerom, tvrtkom Diversey, na temelju uputa Svjetske zdravstvene organizacije”, poručuju iz Falkensteinera.

Falkensteiner

Već na području recepcije uvode se pravila o održavanju udaljenosti, a gosti će se moći orijentirati prema oznakama na podu ili prostornim pregradama. Svaka soba prije dolaska gostiju očišćena je u skladu s posebnim dezinfekcijskim i higijenskim planom.

U hotelskim restoranima uvode se dodatne sigurnosne mjere, a preporuka je bezgotovinsko plaćanje svih usluga. Spa tretmani provodit će se uz povećane mjere; sobe za tretmane dezinficiraju se, provjetravaju i profesionalno čiste nakon svake upotrebe. U spa područjima i prostorima za opuštanje također su na snazi propisi o održavanju razmaka, a biljke i paravani omogućuju dodatno ograđivanje prostora.

Falkensteiner Club Funimation Borik

”Optimistični smo. S rezervacijama stojimo dobro, s obzirom da imamo fleksibilnu politiku kod otkazivanja, pa je tako dio gostiju odgodio svoj odmor za kasniji period. Veliki broj rezervacija za srpanj i kolovoz daju nam nadu da bismo mogli biti zadovoljni sezonom. No, rano je još za bilo kakve zaključke. Vjerujemo da nam epidemiološka situacija u državi ide u prilog kao destinaciji te očekujemo najveći broj gostiju s tržišta s kojih dolaze i prethodnih godina; Austrije, Njemačke, Slovenije i zemalja centralne i istočne Europe”, zaključuju iz Falkensteinera.

Ekskluzivnost lokacije unutar zatvorenog resorta, vrhunska usluga i najviša razina sigurnosti – Falkensteiner je pravi odabir za zasluženi bijeg od svakodnevice. Welcome back home!

Više informacija: www.falkensteiner.com/hr/corona

LOLIPOP