Falkensteiner Lido – nova investicija poznatog hotelskog lanca

0
Lido

Rodna kuća Ericha Falkensteinera, dosadašnje obiteljsko odmaralište Falkensteiner Lido, dobiva opsežnu nadogradnju i adaptaciju te Sky Adventure Park, neviđen u Europi. Investicija je vrijedna 20 milijuna eura

Ondje je sve počelo davne 1957. godine. Obiteljska kuća u Ehrenburgu u Južnom Tirolu, gdje su djetinjstvo proveli braća Erich i Andreas Falkensteiner, ove će godine dobiti kompletan redizajn, adaptaciju i značajno proširenje. Sa zabavnim područjima koja uključuju brojne raznolike atrakcije, inovativnim dizajnom unutarnjih i vanjskih sadržaja i visokokvalitetnim uslugama, Falkensteiner Lido postat će jedinstven obiteljski hotel u Europi i dio Falkensteiner Premium Collectiona kao hotel s četiri superior zvjezdice za ”Čarobne obiteljske trenutke”.

Neviđena atrakcija bit će Sky Adventure Park s fenomenalnim sportskim sadržajima na interaktivnom hotelskom krovu. Na njemu će biti Valo Jump – interaktivni svijet trampolina, nogometno igralište, staza Bobby Car, cjelogodišnja skijaška staza s liftom, klizalište, velika nebeska ljuljačka, staza za trčanje i još mnogo toga. Tu je i concierge za zabavu koji će gostima kreirati individualno prilagođene avanture i programe.

Srce obiteljskog odmarališta je prošireno prirodno jezero i vodeni svijet. Najveći unutarnji tobogan u Italiji, od 120 metara, bit će prava adrenalinska atrakcija, a Acquapura SPA & Water World s obiteljskim toboganom, ogromnim beskonačnim bazenom i pješčanom plažom nudi savršenu zabavu.

Hotel će dobiti 36 novih luksuznih dizajnerskih obiteljskih soba s ”Falky gnijezdom” – svaka će imati odvojeni prostor za roditelje i djecu, dok će postojeće sobe i restoran također biti redizajnirani. Ekologija i održivost bit će na prvom mjestu, pa je tako naglasak na lokalnim sezonskim proizvodima. Gosti će imati priliku ubrati povrće u vrtu hotela, pa čak i uzgajati ga ako žele. U hotelu se nudi puni pansion plus, uz besplatna bezalkoholna pića.

I roditelji će moći bezbrižno odmarati jer će Falkensteiner Deluxe dječji vrtić biti otvoren šest dana u tjednu, a Baby and Falkyland obožavat će najmlađi gosti.

“Rođen sam u ovoj kući prije skoro 63 godine. Moj brat i ja djetinjstvo smo proveli u pansionu s devet kreveta, a mladost u kasnije proširenom hotelu. Oboje smo odrasli s gostima i naučili se odmalena gostoljubivošću. Naš “Dobrodošli kući” poprima još jednu dimenziju. S ljubavlju i strašću želimo stvoriti nešto veliko, Falkensteiner Lido kao jedinstveno obiteljsko odmaralište u Europi, a uz to želimo sačuvati dušu i povijest ove kuće, gdje je sve počelo. Veliki je to izazov”, rekao je Erich Falkensteiner, predsjednik nadzornog odbora Falkensteiner Hotels & Residences.

LOLIPOP KOMUNIKACIJE