Falkensteiner resort Punta Skala skriveno je mjesto koji će vam ponuditi vrhunsku uslugu, sigurnost i netaknutu prirodu

1
resort
Hotel & Spa Iadera

Otkrijte idealan spoj hedonizma, mediteranskog šarma i suživota s prirodom

Odlična lokacija, decentan i impresivan interijer, onaj neopisivi osjećaj mediteranske lakoće postojanja, hrana koja postaje senzacionalan doživljaj, vrhunska usluga, grandiozni spa, kilometarske plaže, posebna briga za sigurnost i zdravlje svakog gosta – pronašli ste skrivenu oazu za savršen odmor!

Resort Punta Skala jedinstven je po svojoj ponudi u Hrvatskoj. Ovdje se gosti mogu opustiti u elegantnom Hotelu & Spa Iadera s fantastičnim spa, najvećim u ovom dijelu Europe; za obitelji s djecom tu je Family Hotel Diadora gdje mališani uživaju u vodenom svijetu i animaciji, a Premium Apartmani Senia za prodaju i najam idealni su za one koji trebaju potpuni mir. Kristalno čisto more, vanjski bazeni s morskom vodom, ugodna mediteranska klima, prekrasna priroda, brojni sportski i gastronomski sadržaji upotpunit će doživljaj odmora.

Najveći spa u Hrvatskoj

Elegantno, prostrano i ugodno okružje AcquaPura Spa na 6000 kvadratnih metara u Hotelu & Spa Iadera oduševit će vas s čak 17 prostorija za različite tretmane, tri privatna Spa suita i više relax prostorija, u kojima se poslužuju opuštajući čajevi te suho i svježe voće nakon tretmana. Tu su i vodeni svijet sa šest bazena, od kojih je jedan bazen s morskom vodom, sauna svijet s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, slanom saunom, BIO saunom, herbal finskom saunom te moderna interpretacija turskog hamama.

resort
Hotel & Spa Iadera
Hotel & Spa Iadera

Za ljubitelje aktivnog života

Želite li aktivan odmor, na pravom ste mjestu. Duge šetnice uz more, staze za trčanje, biciklističke staze, brojni morski sportovi i atrakcije… Falkensteiner Punta Skala sportski je i ekološki resort, jedinstven u Hrvatskoj. Stoga ne čudi što su brojni sportaši svjetskog glasa odabrali Punta Skalu za svoje profesionalne pripreme, ali i privatni odmor. Svake godine tradicionalno prvenstvo u triatlonu, Zadarhalf triatlon, koje se održava sedmu godinu zaredom, ovdje dovede brojne zaljubljenike u sport, i to ne samo profesionalce, već i njihove obitelji, što ovaj resort čini idealnom destinacijom za čitavu obitelj. Ljubitelje aktivnog života oduševit će i vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku.

resort
Hotel & Spa Iadera

 Vrhunske delicije na tanjuru

Mediteranska prehrana dokazano je najzdravija prehrana na svijetu. Riba, voće, povrće, najbolje maslinovo ulje na svijetu i, dakako, sve uvijek pripremljeno svježe i sezonski. Goste će u resortu dočekati prave gastro delicije na tanjuru, pripremljene upravo kako nalažu „zakoni“ najzdravije kuhinje svijeta, one mediteranske.

 Otkrijte najljepše zalaske sunca

Slavni američki redatelj Alfred Hitchcock bio je u pravu kada je rekao da Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu. Ne propustite prošetati ovim tri tisuće godina starim povijesnim gradom draguljem i vidjeti Pozdrav suncu, impresivno umjetničko djelo s tri stotine višeslojnih staklenih ploča, postavljenih u promjeru 22 metra u ravnini rive koje nakon ispraćaja suncu zasvijetle najljepšim bojama. Osjećaj je fantastičan.

Više o ponudama potražite na https://www.falkensteiner.com/hr/punta-skala

LOLOPOP KOMUNIKACIJE