GAME OF WINES 2020

0
game

U ovoj iznimno izazovnoj godini za sve hrvatske vinare, posebno je važno djelovati zajedničkim snagama, kako bismo pomogli jedni drugima.

Croatian Premium Wine Imports, Inc. (CPWI) i časopis Vinum.IN iz tog su razloga pokrenuli zajedničku kampanju pod nazivom „Game of Wines 2020“, a čiji je cilj pomoći hrvatskim vinarima sa dodatnim izvozom vina u SAD.

Game of Wines 2020  mogu sudjelovati sve osobe starije od 18 godina u Hrvatskoj ili 21 u SAD, a detaljnije informacije i upute kako sudjelovati možete pronaći na linku: https://www.vinumin.eu/post/game-of-wines-2020

Partnerica projekta Mirena Bagur, Mag. Oecc., Hrvatica s adresom u Bostonu, je prije godinu dana osnovala firmu za uvoz hrvatskih vina u SAD, i od tada aktivno radi na širenju znanja o hrvatskim vinima u Americi.

„Kampanjom želimo povezati Hrvate u domovini s njihovim obiteljima ili prijateljima u Americi kako bi zajedno mogli ne samo sebi priuštiti okus Hrvatske kroz vrhunska hrvatska vina, nego time mogu direktno pomoći širenju znanja o hrvatskom vinarstvu” poručuje Mirena Bagur.

Amerikancima, kao i hrvatskoj dijaspori, se tako daje prilika da si kroz vina približe Hrvatsku u godini u kojoj nisu mogli putovati, a istovremeno mogu direktno utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim vinima. To nam se čini kao školski primjer win-win sitacije. Posebno s dobrom kapljicom na obje strane oceana” dodaje Bagur, čija firma aktivno surađuje s drugim uvoznicima hrvatskih vina u SAD i Kanadi.

CPWI u svom inventaru ima gotovo 50 različitih etiketa iz tri hrvatske vinske regije i do sada je paralelno izgradila dva distribucijska kanala, online trgovinu koja radi dostavu u skoro svim državama SAD-a (www.CroatianPremiumWine.com) i tradicionalnu distribuciju koja je do sada uspostavljena u Massachusettsu, New Hampshire, Georgia i Californiji. Firma nastavlja s radom na stvaranju distribucije i u drugim državama.

Dijana Grgić, vlasnica vinskog časopisa Vinum.In, također je partnerica kampanje, o čemu kaže:

„Kao vlasnica i urednica jedinog vinskog časopisa u Hrvatskoj posebno sam senzibilizirana za problematiku vinara, naročito u ovim zahtjevnim vremenima. Zato podržavam svaki pokušaj da im se pomogne u prodaji vina, posebno izvan Hrvatske.“

Želite li i vi pomoći hrvatskim vinarima u distribuciji vina na američko tržište, uključite se u kampanju i širite informacije o vrhunskim vinima iz Hrvatske!

O Croatian Premium Wine Imports (CPWI)

Sa sjedištem u Bostonu, Massachusetts, SAD, CPWI uvozi, distribuira i promovira butikna hrvatska vina u SAD-u. Tvrtka je svoj vinski portfelj proširila sa početne apelacije Komarne, Neretvansko-dubrovačke Županije, na cijelu Dalmaciju, Istru i Hrvatsko Zagorje. Za daljnje informacije, upite ili naručivanje putem interneta posjetite www.croatianpremiumwine.com/shop-online,  kontaktirajte info@croatianpremiumwine.com,  i slijedite  LinkedinTwitterFacebook i Instagram.

Kontakt: English i Hrvatski: Mirena.Bagur@croatianpremiumwine.com 617-987-4232×2

O časopisu VINUM.IN

Sa sjedištem u Zagrebu, Vinum.In je jedini vinski časopis u Hrvatskoj, pokrenut prije nešto više od godinu dana. Izlazi tromjesečno, a distribuira se kroz wine barove, restorane, vinarije i prodaje na kioscima. Cilj časopisa je predstaviti hrvatsku vinsku i gastro scenu te informirati i educirati čitatelje. Za više informacija posjetite www.vinumin.eu ili kontaktirajte na info@vinumin.eu