Gdje se najbolje provodi za Novu godinu?

0
novu godinu

Prema podacima iz Bolta Hrvatska se nalazi na 10. mjestu najvećih partijanera

Legenda kaže da će nova godina proteći na isti način kako ju i proslavite. Krajem svake godine prisjećamo se i ponovno proživljavamo trenutke koji su nam ju obilježili, osobito one neočekivane. Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, već više od godinu dana posluje u Hrvatskoj. U tom kratkom vremenskom razdoblju bili su dio najluđih izlazaka, uključujući i proslava Nove godine.
Prošlu Novu godinu mnogi su dočekali uz vesele izlaske, plesanje do jutarnjih sati i odlazak na neizostavni kebab ili hamburger nakon izlaska. Prema Boltovim aktivnostima najpopularnija mjesta za proslavu Nove godine bila su u samom centru grada Zagreba na lokacijama poput Tesline, Gajeve, Petrinjske i Varšavske ulice, Trgu J.J. Strossmayera, Arheološkom muzeju, Langovom trgu te Studentskom naselju Stjepana Radića i Radničkoj cesti.

novu godinu
Sve lokacije u blizini su noćnih klubova kao što su Opera, Hangar, Katran i Tvornica kulture. S obzirom na to, sigurno je potvrđeno 10. mjesto Hrvatske kao jedne od zemlja koja najviše partija za Novu godinu. Druge zemlje u kojima Bolt posluje jednako su neumorne za Novu godinu pa su se tako ispred Hrvatske našle zemlje poput Francuske, Estonije, Litve, Latvije, Poljske i Portugala.
Vozači koji koriste Bolt sigurno su svjedoci neočekivanih i presmiješnih situacija. A kada se zbroje uspomene od dnevnih i večernjih izlazaka tijekom cijele godine oni su imali svašta za podijeliti. Bolt je složio popis stvari koje su ljudi zaboravili u vozilima kroz 2019. godinu i neke od njih su stvarno nevjerojatne. Korisnici Bolta u vozilima su zaboravljali svoje stvari pa su tako neke od njih bile mikrovalna, mač, perika, kebab, vibrator, prijenosni frižider, palica za golf, vreće limuna i mesni ražnjići. Popis je zaista bizaran, a jedva čekamo vidjeti koji će se noviteti naći na njemu sljedeće godine.

# # #
O tvrtki Bolt:
Bolt, bivši Taxify, je vodeća europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz. Platformu je osnovao Markus Villig, a pokrenuta je 2013. godine. Bolt je jedna od najbrže rastućih platformi za prijevoz u Europi i Africi, s investitorima koji uključuju Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital te suosnivača uspješnog startupa TransferWise Taaveta Hinrikusa. Bolt ima više od 30 milijuna korisnika u više od 35 zemalja diljem svijeta. Više informacija potražite na www.bolt.eu