Hemco otvorio prvi showroom zaštitne i radne odjeće u Hrvatskoj

0
Hemco

Vodeći hrvatski proizvođač zaštitne i radne odjeće Hemco u Đakovu je otvorio svoj prvi Hemco Workwear Store i tako kupcima iz cijele Hrvatske, ali i regije, pružio još detaljniji uvid u široku paletu svojih proizvoda i usluga. Otvaranjem jedinstvenog showrooma koji spaja koncept trgovine i izložbenog salona Hemco potvrđuje poziciju lidera kad je riječ o iskustvu i stručnosti u proizvodnji i distribuciji radne i zaštitne odjeće i opreme te kreiranju posebnih rješenja prilagođenih specifičnim potrebama kupaca.

Hemco

„Našu odjeću i opremu koriste profesionalci iz različitih industrija koji se bave zahtjevnim fizičkim poslovima i koji su svakodnevno izloženi posebnim naporima i rizicima. Upravo zato smatramo da oni zaslužuju i odgovarajuću lokaciju gdje mogu doći, pogledati i probati odjeću i opremu, pažljivo osmišljenu i izrađenu kako bi im osigurala veću sigurnost, bolju vidljivost i jednostavniji rad. Na temelju gotovo trideset godina iskustva, postavljanjem održivih poslovnih ciljeva te zahvaljujući inovativnom i stručnom timu koji kreira funkcionalnu, ali i modernu radnu odjeću koja prati trendove, kupcima pružamo mnogo više od zaštitne odjeće te im pomažemo promicati poslovnu vrijednost njihovog poslovanja“, poručio je prilikom otvorenja Slobodan Mihalj, vlasnik i član Uprave poduzeća Hemco.

Širok asortiman i prilagođena rješenja za sve industrije

U novootvorenoj trgovini tako će se moći vidjeti i isprobati radna i zaštitna odjeća namijenjena svim industrijama za koje se Hemco specijalizirao tijekom gotovo trideset godina poslovanja. Visokokvalitetna rješenja tamo će pronaći građevinari, zavarivači, vatrogasci, zaštitari, obrtnici, medicinsko osoblje, farmaceuti, prijevoznici i logističari, radnici u šumarstvu, poljoprivredi i hortikulturi i komunalci, kao i radnici u prehrambenoj i prerađivačkoj industriji, turizmu i ugostiteljstvu, elektroindustriji, industriji nafte i plina te brojnim drugim područjima. Kompanija surađuje s MOL Grupom te institucijama poput Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva obrane, kao i raznim kompanijama među kojima su Badel, dm-drogerie markt, GLS, Grupacija Đuro Đaković, HEP, HŽ, INA, Kandit, Nexe Grupa, Podravka, Saponia, Strabag, Tifon, Žito grupa i mnoge druge. Za sve njih, kao i za one koji trebaju odjeću i opremu za hobije i slobodno vrijeme, Hemco rado prilagođava postojeća rješenja ili razvija nova, ovisno o specifičnim zahtjevima pojedine industrije ili radnog mjesta.

Hemco

U svom asortimanu Hemco nudi preko 1000 različitih artikala, od odjeće i obuće do rukavica i zaštitne opreme, a na njihovom razvoju radi tim stručnjaka koji u kratkom vremenu može osmisliti rješenje za svaki izazov. Proizvodnja se odvija u modernom pogonu s najnovijim strojevima i procesima za svaki korak u proizvodnji, poput krojenja, šivanja, vezenja i tiskanja, a brzinu i agilnost kompaniji jamči i vlastita flota vozila te logistički centar. Kompanija trenutno zapošljava više od 170 djelatnika, a u svakom se trenutku diljem Hrvatske, ali i u deset zemalja svijeta u koje Hemco izvozi, nosi oko 200.000 njihovih proizvoda.

Vrhunska zaštita u spoju s modernim dizajnom

Hemco je poznat po susretljivom pristupu i neprestanom uvođenju tehnoloških inovacija, pri čemu se odjeća ističe ne samo visokim stupnjem zaštite ili rješenjem za neki drugi specifičan zahtjev, već i modernim i funkcionalnim dizajnom koji prati posljednje trendove. Zahvaljujući dugogodišnjem uspješnom radu, Hemco se pozicionirao i kao savjetni i referentni centar zaštite na radu, koja se neprestano unapređuje uvođenjem inovativnih rješenja poput „pametnih“ tkanina s elektroničkim komponentama, ugrađenim svjetlima ili senzorima koji reagiraju na otkucaje srca, temperaturu tijela i slično. Klijente savjetuju u odabiru ispravne odjeće i opreme točno po mjeri njihovih specifičnih izazova i dnevnih problema u radu, u skladu sa zakonima i rizicima svakog radnog mjesta koje potom svojim rješenjima pomažu minimizirati.

Hemco

Uskoro i online trgovina

Hemco Workwear Store smješten je u Ulici Ante Starčevića 245 u Đakovu te je otvoren od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati. Usporedno s otvorenjem showrooma, Hemco nastavlja raditi na novitetima u svojem poslovanju pa će tako početkom ožujka predstaviti i online trgovinu na redizajniranoj internetskoj stranici gdje će kupci lakše i jednostavnije moći pronaći idealne proizvode za svoje potrebe ili zatražiti termin savjetovanja s ciljem razvoja optimalnog rješenja.

U novootvorenoj je trgovini, u skladu sa svim propisanim mjerama Nacionalnog stožera Civilne zaštite, broj kupaca trenutno ograničen na 15 osoba, pri čemu isprobavanje odjevnih predmeta do daljnjeg nije moguće. Kupce će na ulazu dočekati dezinfekcijsko sredstvo za ruke te jednokratna maska u slučaju da nemaju vlastitu. Prostor će se prozračivati tijekom radnog vremena nekoliko puta te će se sve površine koje se diraju rukama učestalo dezinficirati. Iz kompanije ističu kako je otvaranje specijalizirane trgovine u Đakovu samo početak te kako u bliskoj budućnosti planiraju otvaranje još nekoliko trgovina diljem Hrvatske.

Hemco

Hemco je s radom počeo 1992. godine u jeku Domovinskog rata, a zahvaljujući stalnim ulaganjima u ljude, inovacije i tehnologiju danas je lider u proizvodnji i distribuciji zaštitne i radne odjeće na hrvatskom tržištu. U početku su izrađivali kute za djelatnike trgovačkih centara, no s vremenom su ponudu širili prilagođavajući se zahtjevima i upitima kupaca. Na temelju gotovo 30 godina iskustva i s više od 170 zaposlenika, Hemco razvija i proizvodi vrhunsku radnu i zaštitnu odjeću te opremu prilagođenu profesionalcima za sve situacije i vremenske uvjete, spajajući zaštitu na radu s modernim i funkcionalnim rješenjima uz vrhunsku logistiku i jak distributivni lanac. Dosad su na tržište plasirali više od 1000 različitih proizvoda koje izvoze u deset zemalja svijeta. Više informacija dostupno je na www.hemco.hr.

MEDIA VAL