Huawei nagrađuje kreativnost vrhunskim P40 Pro pametnim telefonom

0
Huawei

Huawei je odlučio pokazati da brine za svoje korisnike u današnje vrijeme kada je velik dio njih kod kuće te je odlučio nagraditi njihovu neograničenu maštu. U Speak Imagination natječaju Huaweijevi korisnici imaju priliku izravno sudjelovati u izradi oglasa. Najbolje ideje bit će nagrađene flagship pametnim telefonom P40 Pro. Točnije, četiri najbolje priče iz Austrije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Litve, Latvije, Srbije, Slovačke, Slovenije i Ukrajine dobit će novi Huawei P40 Pro, dok će najoriginalnija priča u Hrvatskoj po izboru lokalnog žirija biti nagrađena – Huawei Wireless Tripodom!

Reklamni spotovi su postali umjetnost koja gledateljima pruža ne samo sadržaj pun emocija – od humora i ljubavi do drame i suza, nego i vizualno iskustvo filma. Tijekom godina, brojni su spotovi postali ikonski, a fraze reklamnih poruka uvriježile su se u moderni jezik.

Huawei je kroz svoju P seriju uvijek naglašavao izvrsnu fotografiju i videografiju, proširujući granice mogućnosti pametnih telefona, što je dokazao i svojim novim flagship uređajem – P40 Pro. Fotografije i filmovi visoke kvalitete više nisu privilegija samo ograničene grupe profesionalaca s visoko specijaliziranom opremom.

#SpeakImagination – Režirajte reklamni spot za Huawei

Huawei želi podržati korisnike koji za vrijeme boravka kod kuće trebaju zabavu, pružajući im kreativan izazov za zajedničko stvaranje reklamnog spota za Huawei P40 Pro. Prvi dio spota već je napisan i snimljen.

Kako izgleda prvi dio videa, možete provjeriti ovdje.

Priča započinje u starom skladištu u kojem se zgodan i dobro obučen muškarac – možda poslovni čovjek, možda tajni agent, opremio Huaweijem P40 Pro i Huawei Freebuds 3 bežičnim slušalicama. Nakon toga… skače kroz prozor.

Što se dalje događa? Korisnici će odlučiti kreirajući vlastite scenarije, od kojih će najbolji biti snimljeni Huaweijem P40 Pro. Natjecanje je podijeljeno u četiri faze, a podudaraju se s videografskim funkcionalnostima Huaweija P40 Pro: Slow-motion, zum, noćni način rada i AI Best Moment.

Speak Imagination natječaj započinje 13. svibnja otvaranjem video i Slow-Motion izazova. Sljedeće faze započinju 18. svibnja (zum), 20. svibnja (AI Best Moment) i 22. svibnja (noćni način rada). Natječaj traje do 24. svibnja, a konačni reklamni spot bit će objavljen 15. lipnja.

Da biste se prijavili na natjecanje, ostavite komentar sa svojom idejom ispod objave s izazovom na Huawei Mobile Hrvatska FB stranici.

Nagrade

Najoriginalnija priča u Hrvatskoj po izboru lokalnog žirija dobit će nagradu – Huawei Wireless Tripod, mali praktični stalak koji istovremeno služi i kao tripod i kao selfie štap, a s posebnim Bluetooth povezanim daljinskim moći ćete podići razinu svoje mobilne fotografije! Ukupno 4 pobjednika globalnog Speak Imagination natječaja bit će nagrađeni Huaweijem P40 Pro, opremljenim Ultra Vision Leica Quad kamerom, koja uključuje 50 MP Ultra Vision širokokutnu kameru, 40 MP Ultra Wide Cine kameru, 12  MP telefoto kameru s 5x optičkim zumom i ToF kameru. Nešto manja verzija, Huawei P40 opremljena je Ultra Vision Leica trostrukom kamerom koja uključuje 50 MP Ultra Vision širokokutnu kameru, 16 MP ultra-široku kameru i 8 MP telefoto kameru s 3x optičkim zumom.

Huawei P40 Pro pokreće sofisticirani i snažni Kirin 990 5G s povećanim kapacitetom baterije od 4200 mAh. Kirin 990 5G integrira 5G mogućnosti, značajno smanjujući potrošnju energije u usporedbi s konkurentskim procesorima. Osim smanjenja potrošnje energije, čipset minimizira i toplinu koja proizlazi iz povezanosti na 5G mrežu, dodatno poboljšavajući povezivanje i upravljanje energijom.

 O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

404