Jedva čekate ispratiti 2020? Falkenstainer Punta Skala nudi savršenu slowing down ideju!

0
Punta Skala

Ove godine masovne zabave nisu opcija, stoga je Falkensteiner Resort Punta Skala pripremio definitivno najsigurniji opušteni ‘scenarij’ za zimski odmor i ulazak u 2021.

Punta Skala

Godina na izmaku pokazala nam je da, doista, treba uživati u svakom trenutku, jer nikad ne znamo kad sve može stati i okrenuti naglavačke naše planove, želje, snove… Već smo odgodili mnogo toga, ali ne, nećemo i ulazak u novu godinu. Veliki party-ji, okupljanja na trgovima, koncerti s puno ljudi ove godine nisu opcija. Usporite, odvojite vrijeme za sebe i konačno si priuštite bijeg od iscrpljujuće svakodnevice.

punta skala

Što kažete za slowing down zimski odmor na jugu? Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra svojom prostranošću, prekrasnim šetnicama, smirujućim pogledom na more i Velebit i, najvažnije, kontinuiranom brigom o sigurnosti i zdravlju, omogućuje gostima savršeno opušten i siguran odmor i ulazak u 2021. godinu.

PUNTA SKALA

Jutarnja aktivna rutina, koja uključuje šetnju ili trčanje i raznovrsne rekreacijske programe; izlet biciklima do Nina; druženje uz pečene kestene i vino na terasi Sotto voce bara; food tasting na otvorenom uz novogodišnje šlagere i vrhunski izbor hrane i pića ili gala večera Take it Easy na samo Silvestrovo; dalmatinski brunch 1. siječnja…., samo je dio ponude za razdoblje od 30. prosinca 2020. do 2. siječnja 2021. zahvaljujući kojoj će se gosti Falkensteiner Hotela & Spa Iadera moći u potpunosti opustiti.

punta skala

Naime, Falkensteiner Resort Punta Skala ponosni je nositelj etikete ‘Sigurni hoteli’, a to mu je, uz sve druge mjere, kreirane u suradnji sa stručnjacima, prije svega omogućila njegova prostranost. Prostrani prostor olakšava održavanje potrebnih pravila razmaka. Nadalje, dolaskom u hotel, gost odabire svoj stol u restoranu, koji ostaje samo njegov tijekom cijelog boravka.

Punta Skala

Najveći spa centar u Hrvatskoj AcquaPura Spa, smješten na čak šest tisuća četvornih metara, nalazi se upravo u ovom resortu, pa će se gosti imati dojam kao da su u svakom trenutku u svojoj privatnoj spa zoni. Masaže koje jačaju imunosni sustav i potiču metabolizam, opuštanje u hamam kupelji, piling pravim ‘blagom’ Mediterana, kao što je smilje, lavanda i morska sol, uživanje u brojnim programima u sauni, uključujući i jedinstvenu panoramsku saunu s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag…, to je zimski odmor sa stilom!

Više o ponudama potražite na https://www.falkensteiner.com/hr/punta-skala

LOLIPOP KOMUNIKACIJE