KLM dočekuje ljeto s četiri nova odredišta i izravnim letom za Dubrovnik

0
KLM

Europa se postupno ponovno otvara, a Nizozemska se priprema za nove mogućnosti putovanja. KLM je spreman odgovorno i sigurno prevesti svoje putnike, kako u zemlji, tako i u inozemstvu. Čim se stvore uvjeti, povećati će učestalost letova do popularnih odredišta, s većim kapacitetima. Nova odredišta ovoga ljeta su Beograd, Verona, Palma de Mallorca i Dubrovnik.

Letjeti će gdje može, pod uvjetom da su pokriveni promjenjivi troškovi. Ovom strategijom KLM je uspio u potpunosti obnoviti svoju mrežu i putnicima ponuditi najveći mogući izbor odredišta. To se odnosi kako na poslovne putnike, tako i na one koji idu na odmor. U ljeto 2019. KLM je letio na 92 ​​destinacije, no ovog ljeta će ponuditi 96 odredišta.

Promjene odredišta u odnosu na 2019

U odnosu na ljeto 2019., na mreži su izvršene brojne promjene:

* Växjö (Švedska) je privremeno suspendiran, a odredištima Marseille i Nantes ponovno će upravljati Air France iz Schiphola.

* Southampton, Poznan i Cork su dodani mreži ranije 2021. godine. U ljetnom redu vožnje 2021. letjeti će do četiri nova europska odredišta , od kojih su tri u vrhuncu ljetne sezone:

  • Beograd – od 13. svibnja, do 7 puta tjedno
  • Verona – od 26. lipnja, do 7 puta tjedno
  • Palma de Mallorca – od 26. lipnja, do 7 puta tjedno
  • Dubrovnik – od 26. lipnja, do 7 puta tjedno

Izravni letovi za Hrvatsku u ljetnoj sezoni

  • Amsterdam – Split: jedan let dnevno
  • Amsterdam – Zagreb: dva leta dnevno
  • Amsterdam – Dubrovnik: od 26. lipnja KLM započinje izravni promet između Amsterdama i Dubrovnika. Prvih tjedana letjet će se subotom i nedjeljom, a od 3. srpnja 2021. svakodnevno će se prometovati do kraja ljetne sezone, 29. kolovoza 2021. godine.

Dodatni kapaciteti prema popularnim odredištima

KLM će dodati letove ili rasporediti veće zrakoplove na popularna odredišta poput Porta i Ibize u srpnju i kolovozu. U usporedbi s prethodnim godinama, rasporediti će relativno više kapaciteta na južnoeuropska odredišta u Portugalu, Španjolskoj, Italiji, Hrvatskoj i Grčkoj. Očekivani kapacitet europskih letova bit će 50% do 75%. Međutim, ovo bi se i dalje moglo mijenjati. Moguće su promjene boja kodova koja se primjenjuju na odredišta, kao i  učestalost letova.

S KLM-om letite sigurno

KLM je ove godine postavio najviše moguće standarde kako bi osigurao optimalno zdravlje i higijenu putnicima prije, tijekom i nakon putovanja. Za te napore nedavno je dobio Diamond APEX certifikat, što znači da je jedna od vodećih zrakoplovnih kompanija na području higijene i zdravstvene sigurnosti. Štoviše, nudi maksimalnu fleksibilnost prilikom rezervacije, promjene ili otkazivanja putovanja. Slijediti će sva ograničenja putovanja koja je postavila vlada.

 “Izuzetno smo zadovoljni što postoji više mogućnosti za ponovno putovanje. U tom pogledu o što fleksibilnije odgovaramo na tržišne uvjete. Spremni smo na potpuno odgovoran način prevesti svoje putnike na odredišta. Našim kupcima nudimo fleksibilnu politiku putovanja i najviše higijenske standarde. – Pieter Elbers, predsjednik i izvršni direktor KLM-a

O KLM Royal Dutch Airlinesu

KLM je više od stoljeća pionir u zrakoplovnoj industriji. Najstarija je zrakoplovna tvrtka koja i dalje posluje pod svojim izvornim nazivom i cilj joj je biti vodeći europski prijevoznik u usmjerenosti na korisnike, učinkovitosti i održivosti. Mreža povezuje Nizozemsku sa svim ključnim svjetskim gospodarskim regijama i moćan je motor koji pokreće nizozemsko gospodarstvo.

KLM je također član globalnog saveza SkyTeam, koji ima 19 zračnih prijevoznika.

Za više informacija posjetite KLM.com, KLM Newsroom, Facebook, Instagram, LinkedIn ili Twitter.

PRESENT COMMUNICATIONS