KLM Royal Dutch Airlines dodaje Dubrovnik na ljetni red letenja

1
klm

Počevši s 26.lipnjem KLM započinje izravni promet između Amsterdama i Dubrovnika. Prvih tjedana ruta ova ruta će prometovati  subotom i nedjeljom, a od 5. Srpnja 2021. Svakodnevno će se prometovati do kraja vrhunca ljetne sezone, 29. Kolovoza 2021. Godine.

Red letenja bit će sljedeći:

  • KL 1803 polazit će iz Amsterdama u 10 :10 i stizati u Dubrovnik u 12 :40.
  • KL 1804 polazit će iz Dubrovnika u 13 :30 i stizati u Amsterdam u 16 :10.

Napomena: sva vremena su lokalna; raspored se može promijeniti i ovisi o ograničenjima putovanja.

Letovi će se odvijati pomoću zrakoplova Embraer 190 s 20 mjesta u poslovnoj klasi i 80 mjesta u ekonomskoj klasi.

KLM Royal Dutch Airlines je spreman ponovno prevesti svoje putnike na odgovoran i siguran način. Fleksibilno reagira na tržišne uvjete, a u smislu broja svjetskih odredišta obnovljeno je 90% mreže u odnosu  na razdoblje prije Covid 19. postupno povećava  frekvencije, koliko je moguće brže, te koristi veće kapacitete za sva moguća odredišta.

KLM je nagrađen APEX Diamond Award Health Safety – nagradom iz područja zdravstvene sigurnosti. Ova nagrada je najviša moguća razina certificiranja za zrakoplovne tvrtke u području zdravlja i sigurnosti. Druga je europska zrakoplovna tvrtka koja je dobila  Diamond certifikat, nakon Virgin Atlantic-a. Ove godine su analizirano cjelokupno putovanje kupaca i postavljeni najviši mogući standarde kako bi svojim kupcima osigurali optimalno zdravlje i higijenu prije, za vrijeme i nakon putovanja. Ovaj, najviši status APEX-a, je važno jamstvo putnicima da sigurno lete zrakoplovom KLM-a na najvišoj mogućoj razini u svijetu.

Nudi se nekoliko mogućnosti ponovnog rezerviranja i povrata novca, tako da svi koji žele planirati putovanje mogu to učiniti s povjerenjem i sigurnošću. Bez obzira na to je li otkazivanje potaknuto promjenama pravila ulaska na odredište, obiteljskim hitnim slučajevima ili jednostavno zbog promjene planova u zadnji trenutak, sve karte mogu se rezervirati ili vratiti bez potrebe za pružanjem bilo kakvih dokumenata za opravdanje. Let se mora otkazati prije polaska.

______________________________________________________________________________

O KLM Royal Dutch Airlinesu

KLM je više od stoljeća pionir u zrakoplovnoj industriji. Najstarija je zrakoplovna tvrtka koja i dalje posluje pod svojim izvornim nazivom i cilj joj je biti vodeći europski prijevoznik u usmjerenosti na korisnike, učinkovitosti i održivosti. KLM mreža povezuje Nizozemsku sa svim ključnim svjetskim gospodarskim regijama i moćan je motor koji pokreće nizozemsko gospodarstvo.

Tvrtka je također član globalnog saveza SkyTeam, koji ima 19 zračnih prijevoznika.

Za više informacija o KLM posjetite KLM.com, KLM Newsroom, Facebook, Instagram, LinkedIn ili Twitter.

O grupi Air France – KLM

Od spajanja 2004. godine, KLM je dio Air France – KLM Grupe. Ovim spajanjem nastala je jedna od vodećih europskih zrakoplovnih grupa, a dva jaka branda djelovala su iz dva glavna središta: amsterdamske zračne luke Schiphol i pariškog Charlesa de Gaullea. Skupina se fokusira na tri ključne aktivnosti: prijevoz putnika i tereta te održavanje zrakoplova.