Ljeto je pred vratima! Terme Tuhelj otvaraju vanjske bazene!

0
terme

Počelo je najljepše doba godine! Iskoristite ga do maksimuma i već sutra krenite u poznate zagorske terme koje otvaraju vanjski dio Vodenog planeta

terme

Sezona kupanja počinje već sutra, 28. svibnja! Otvaraju se vanjski bazeni Terma Tuhelj. Trebate li resetiranje od obaveza, nema boljeg načina od plivanja, kupanja i sunčanja s obitelji ili prijateljima. Vodeni planet Terma Tuhelj s brzom rijekom, bazenom s valovima, toboganom s pet traka za spuštanje, adrenalinskim toboganima, dječjim bazenima s brojnim prskalicama i igračkama – jamči vrhunsku zabavu za sve generacije.

terme

Ni kišno vrijeme u Tuheljskim Toplicama neće pokvariti dobro raspoloženje. Temperatura bazena ne ovisi o vremenskoj prognozi, voda je uvijek optimalna za uživanje. A kad oblaci baš zaprijete zabava se u trenu seli u zatvoreni dio. I tamo vas očekuju ležaljke, vodena masaža, tobogani, dječji Vodeni grad, a za potpuno opuštanje tu su revitalizirajući tretmani i Svijet sauna kojima je teško odoljeti.

Ako je i vama ljeto omiljeno godišnje doba vrijeme je da pripremite kupaći i već ovog vikenda otvorite sezonu kupanja u Termama Tuhelj.

Više na: https://www.terme-tuhelj.hr/hr/dozivljaji/dozivljaji-za-obitelj

LOLIPOP