L’Oréal donirao gotovo 10.000 neophodnih higijenskih proizvoda građanima smještenim u SD Cvjetno naselje

0
L'Oréal

L’Oréal osigurao donaciju proizvoda građanima Zagreba pogođenim potresom

Potres koji je 22. ožujka snažno pogodio Zagreb te oštetio brojne kuće i zgrade mnogi neće tako lako zaboraviti. Među njima je i oko 400 Zagrepčana čiji domovi više nisu sigurni za život pa im je privremeni smještaj osiguran u Studentskom domu Cvjetno naselje. U želji da im pruži znak podrške i solidarnosti te olakša svakodnevicu, L’Oréal Adria im je donirao 10.000 osnovnih higijenskih proizvoda poput šampona, gelova za tuširanje, dezodoransa, krema za njegu i drugih.
Ovom gestom L’Oréal nastoji pomoći građanima koji su se našli u bezizlaznoj situaciji i ostali bez svojih domova.
Generalna direktorica L’Oréala u Hrvatskoj, Vanya Panayotova, ovom je prigodom izjavila: „Ponosni smo što smo u vrlo kratkom roku ovom gestom mogli pridonijeti olakšanju daljnje svakodnevice zagrebačkih obitelji najviše pogođenih potresom, ali i održavanju neophodne higijene koja je prijeko potrebna u trenucima borbe protiv virusa. Zaista se nadamo da će se sve obitelji vrlo brzo vratiti svojim toplim domovima.“

Više o L´Oréalu:
L’Oréal je posvećen ljepoti više od 100 godina. Svojim jedinstvenim međunarodnim portfeljem od 36 različitih brendova, Grupa je ostvarila prodaju u iznosu od 26,9 milijardi eura u 2018. godini, zapošljavajući 86.000 ljudi diljem svijeta. Kao vodeća svjetska kozmetička kompanija, L’Oréal i njegovi proizvodi prisutni su u svim distribucijskim mrežama: prodajnim mjestima robe široke potrošnje, ljekarnama, drogerijama, frizerskim salonima, vlastitim brendiranim trgovinama te putem e-trgovine. Istraživanje i inovacije, kao i predani istraživački tim kojeg čini 3.993 ljudi, u središtu su L’Oréalove strategije širenja ljubavi prema ljepoti diljem svijeta. L´Oréalova obveza prema održivom razvoju za 2020. godinu odlikuje se u programu Sharing Beauty With All koji sadrži ambiciozne, održive razvojne ciljeve implementirane u sve sastavnice vrijednosnog lanca L´Oréal Grupe.

Naslovna fotografija: Marko Pletikosa

https://www.flickr.com/photos/69065796@N06/?fbclid=IwAR32skMMHT4WSxvKosZdGEBI_ihFYkeGPoZl5753fvDRsYsWBr-VpIlrwMM

MPR