Mastercard i vcita lansirali platformu „Business Unusual“ kako bi pomogli malim poduzećima u digitaliziranju poslovanja

0
Business Unusual

CRM startup vcita i Mastercard udružili su snage u Europi kako bi lansirali Business Unusual, cjelovito rješenje za učenje i upravljanje poslovanjem dizajnirano posebno za mala i mikro poduzeća. Namjera ovog partnerstva je omogućiti navedenim poduzećima da svoje poslovanje što je više moguće digitaliziraju.

Platforma predstavlja cjelovito rješenje za razmjenu znanja, upravljanje poslovanjem i odnosima s klijentima, omogućava mikro i malim poduzećima da se digitaliziraju i prilagode novonastaloj situaciji, a besplatna je za prva tri mjeseca korištenja

Business Unusual pomoći će kompanijama da bolje upravljaju i vode svoje poslovanje tako što će im pružati niz alata koji uključuju:

• Upravljanje klijentima (CRM)
• Naplatu potraživanja
• Izdavanje elektronskih računa
• Online planiranje i dogovaranje termina
• E-mail marketing
• Platformu za obrazovanje i učenje

Platforma je posebno dizajnirana za mikro i mala poduzeća, a pomoći će automatizirati uobičajene administrativne zadatke uz pomoć samo jedne aplikacije.

Usluga će biti besplatna za korištenje vlasnicima malih i mikro poduzeća i to za period tri mjeseca od inicijalne prijave, a ovo jedinstveno rješenje je napravljeno imajući na umu ne samo trenutne, već i dugoročne poslovne potrebe lokalnih poduzeća i poduzetnika.

Platforma Business Unusual istovremeno je i baza znanja o digitalnim alatima i digitalizaciji poslovanja. Na platformi se tako mogu pronaći savjeti vlasnika uspješnih malih poduzeća, a korisnici mogu plasirati i vlastite priče o uspjesima ili neuspjesima te na taj način učiti na svom poduzetničkom putovanju. Kako bi se malim i mikro poduzećima pomoglo u učenju i usvajanju novih vještina u ovom nesigurnom okruženju, kreirani su prilagođeni sadržaji o stvarnim izazovima s kojima se poduzetnici suočavaju u ovim teškim vremenima. Platforma pomaže i otkriva kako upravljati poslovanjem putem interneta, kako ostati povezan i komunicirati s klijentima na daljinu i kako učinkovito isplanirati sljedeći dan. Budući da je platforma istovremeno i mjesto za učenje, korisnici mogu odmah u nekoliko klikova primijeniti naučeno.

„Kad smo pokretali platformu, oslanjali smo se na dva najznačajnija odnosa. Prvi odnos predstavlja odnos s poduzetničkom zajednicom koja nas okružuje: korisnici platforme vcita koji su se okupili da bi pružili savjete i podršku svojim kolegama kako bi se lakše prilagodili ovim nesigurnim ekonomskim vremenima. Drugi odnos je onaj s timom istomišljenika u Mastercardu koji dijele naše uvjerenje da zajedničkim radom možemo pomoći poduzećima koja su okosnica našeg gospodarstva da budu jača, i s čvrstim temeljima za uspjeh“, rekla je Adi Engel, direktorica za razvoj poslovanja u kompaniji vcita.
„Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti ovo novo partnerstvo s platformom vcita koje će omogućiti vlasnicima malih i mikro poduzeća da povećaju učinkovitost svog poslovanja u vrijeme krize. Ovo se partnerstvo temelji na našoj želji da postanemo partner za poduzeća svih veličina u Europi i širom svijeta. Zajedničkom suradnjom pri pokretanju platforme Business Unusual pružamo stvarnu pomoć malim poduzećima u digitalizaciji svojih poslovanja. Kada mala poduzeća pate, i lokalna gospodarstva pate. Upravo zbog toga Mastercard nastoji pružiti podršku ovim važnim stupovima naše zajednice“, rekao je Marcus O’Toole, potpredsjednik i voditelj divizije malih poduzeća u Mastercardu u Europi.

O kompaniji Mastercard
Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globalna tehnološka kompanija u platnoj industriji. Naša misija je povezati te osnažiti digitalnu ekonomiju od koje svi imaju koristi, a to postižemo razvojem inovacija koje transakcije čine sigurnim, jednostavnim, pametnim te lako dostupnim. Stalnim unaprjeđenjem sigurnosnih, inovativnih proizvoda i usluga, Mastercard pomaže pojedincima, financijskim institucijama, javnoj upravi i poslovnim subjektima da ostvare svoj potpuni potencijal. Naša strast glavni je pokretač procesa kako unutar, tako i izvan kompanije. Vizija kompanije koja djeluje u više od 210 zemalja jest stvaranje održivog svijeta u kojem su neprocjenjive mogućnosti dostupne svakom čovjeku.

O platformi vcita
vcita pomaže malim i srednjim poduzećima i poduzetnicima da grade i upravljaju poslom na koji su ponosni. Cilj platforme vcita je pomoći poduzećima da ostanu konkurentna u digitalnom gospodarstvu pružanjem jedinstvene kombinacije obrazovanja uz posebnu platformu za upravljanje poslovanjem koje pokriva sve svakodnevne potrebe, i to uz pomoć samo jedne aplikacije. vcita rješenja temeljena na cloud tehnologiji pomažu malim timovima da upravljaju poslovanjem, pretvarajući dugotrajne zadatke poput planiranja, naplate plaćanja i upravljanja marketinškim kampanjama u jednostavne operacije koje se postižu jednim klikom.

MEDIA VAL