Millie Bobby Brown i Samsung pozivaju na širenje pozitive

0
Millie Bobby Brown Samsung

Iako nam društvene mreže olakšavaju komunikaciju s prijateljima i obitelji te donose brojne prednosti, one nažalost mogu postati mjesto na kojem se šire negativne poruke. Upravo zato su Samsung i Millie Bobby Brown, glavna glumica popularne znanstvenofantastične serije Stranger Things, udružili snage kako bi potaknuli ljude diljem svijeta da dijeljenjem poruka ljubavi unesu malo pozitive u digitalni svijet.

Millie Bobby Brown Samsung

Millie Bobby Brown često je zbog svoje karijere pod budnim okom javnosti, što donosi i određene izazove. Komentirajući način na koji se nosi s negativnim komentarima, Millie ističe da je upravo to potiče na pozitivno razmišljanje i postupke: „Svakodnevno smo okruženi negativnim komentarima na društvenim mrežama. Ako ništa drugo, to me nadahnjuje da svoju platformu koristim za širenje još više ljubavi i pozitive. Dijelite ljubav jer vjerujem da zajedničkim radom svijet možemo učiniti boljim i pozitivnijim.“, naglasila je Milie.

Uključite se i vi! Podijelite svoje pozitivne misli i poruke objavom fotografija, videa ili Instagram priča uz hashtag #SpreadTheLove💜. Osnovni cilj je da objavljena poruka širi ljubav i pokazuje ljubaznost.