Mlada kreativka ilustrirala G točku

0

Kada sam ,u potrazi za odgovorom na pitanje pretraživala internetska bespuća nabasala sam na sliku koja je odmah pobudila moju pažnju.Klikom na sliku stupila sam u kontakt s mladom kreativkom Melissom Rabar (23) koja svojim uratcima dokazuje da Istra ima svoje jake kreativne snage.
Melissa je početkom veljače ove godine osnovala svoj brend CRO8 i počela ga etablirati na tržištu. Iako nije prošlo dugo vremena od tada, brend niže puno uspjeha i suradnji. Proizvod s kojim je CRO8 započeo svoje poslovanje su majice kratkih rukava za žene i muškarce. Na njima se nalaze ilustracije koje Melissa sama osmišljava te ih pomoću svoje suradnice Tene Zovak kompletira u finalni proizvod.

Kako zračiš, tako privlačiš”, “Kulen i kulenova seka”, “Svakom loncu poklopac” samo su dio ilustracija iz prve kolekcije majica koja je svjetlo dana ugledala u veljači. Među njima se našla ilustracija “G točke” koja je postala pravi hit na društvenim mrežama, a koja je i nama bila zanimljiva.

“G točka je nastala sasvim slučajno, jedne nedjelje prošle godine dok sam se šetala po Rijeci. Zapisala sam ideju u mobitel i kasnije napisala ilustratorici da želim imati G točku na majici” veselo nam govori mlada kreativka koja ideje skuplja još od 18-e godine.

Njezine ideje prepoznale su i ostale institucije i tvrtke, pa je tako CRO8 odradio podosta suradnji. Prva uspješna suradnja bila je s Aquaparkom Istralandia nedaleko Umaga, a za koju se Melissa sama angažirala. Kako redovito objavljuje slike ilustracija i majica na svom Facebook i Instagram profilu, počele su joj se javljati osobe sa željom da i njima osmisli neku ilustraciju, kazala nam je Melissa kojoj svaka nova suradnja otvara vrata i donosi nova poznanstva i kupce. Osim Aquaparka, suradnju je odradila s riječkim bendom “Koktelsi”, poznatim slasticama “Antica kolači”, pjevačicom Tarom i njezinim hitom “Naj naj” u duetu s Ivanom Zakom, konobom “Vela vrata” u mjestu Beram u okolici Pazina, egzotičnim tuševima “Infinity Luxury”, dok su ostale ilustracije novih suradnji još u pripremi.

“Jako me “pere kreativa” i svakodnevno mi padaju razne ideje na pamet koje vidim na svojoj majici. Najviše inspiracije dobijem tijekom razgovora sa svojom suradnicom Tenom Zovak. U gotovo svakoj rečenici našeg razgovora vidim potencijalnu ilustraciju” šaljivo govori Melissa koja trenutno prodaje majice preko društvenih mreža, ali se nada da će jednog dana imati svoju trgovinu s majicama i ostalim asortimanom koji je već počela širiti.
Mislim da nije suvišno napomenuti da urednica ovog portala s ponosom nosi majicu s ilustracijom G točke. Melissi želim puno uspjeha i kreativne inspiracije u daljnjem radu.