Mobia i Dan žena! Evo koje su gadgete odabrale uspješne žene!

0
mobia

Mobia proljetnu kolekciju među prvima su razgledale glumice Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković, te popularna TV urednica i voditeljica Uršula Tolj, birajući ono što će im pomoći u svladavanju napornih radnih dana, ali i u vikend opuštanju!

Ususret Danu žena, Mobia kao vodeći lider u ponudi gadgeta za žene i muškarce, predstavila je svoju novu proljetnu kolekciju namijenjenu ženama. Onima koje vole novitete, koje gadgetima upotpunjuju svoje modne detalje, koje vole uvijek istraživati i pomicati granice kad su u pitanju trendovi ovog tipa.

Proljetne imperative među prvima su upoznale tri super uspješne žene – dvije glumice Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković, te TV urednica i voditeljica Uršula Tolj kojima posao, ali i uspješne karijere podrazumijevaju i život s gadgetima.

mobia

Nagrađivana kazališna glumica Ana Begić Tahiri tako je iz bogate ponude Mobia gadgeta odabrala proizvode koji će joj pomoći u svladavanju svakodnevnih poslovnih i privatnih obaveza – odlične bluetooth zvučnike Fresh ‘n Rebel koji će joj olakšati korištenje mobilnih i tablet uređaja u poslovne svrhe ili za igranje zabavnih igrica. Zvučnici se mogu koristiti zasebno ili povezati serijski. Tijekom putovanja, ali i u opuštajućoj šetnji nakon napornog radnog dana svi se, pa i Ana, volimo isključiti iz svakodnevice i prepustiti se dobrom zvuku glazbe. Kako bi zvuk bio fantastičan, tu su Fresh ‘n Rebel bluetooth slušalice koje se mogu koristiti 15 sati bez kabela!

mobia

Druga uspješna glumica, koju trenutno gledamo u seriji Kud puklo da puklo na Novoj tv, a uskoro i na kazališnim daskama s Kerekesh teatrom, Mirna Medaković Stepinac, osim što je uspješna poslovna žena, mama je i dvije preslatke blizanke Kaje i Zore koje polako počinju otkrivati moći gadgeta. Upravo zato u Mobia poslovnici je Mirni ‘za oko’ zapeo impresivan tablet za djecu Vivax koji je prilagođen za zabavu i edukaciju za najmlađe. Na tabletu je predinstalirana Kids aplikacija orijentirana na sigurno korištenje tableta, a  aplikacija pruža potpunu roditeljsku kontrolu i praćenje ponašanja djeteta prilikom korištenja tableta – blokiranje potencijalnih opasnosti koje vrebaju od neprimjerenog sadržaja za dijete i osigurava razumno vrijeme koje dijete provede na tabletu. Nudi sadržaje pogodne za djecu – edukativne igrice (koje sami možete odabrati). Kako misli na zdravlje i sigurnost svoje obitelji, Mirnu su privukli i brojni difuzori, koji pružaju ugodu tijekom boravka u zatvorenim prostorima, ali i prijenosni punjači  Fresh ‘n Rebel koji pomažu u brzom i jednostavnom punjenju mobitela svih članova obitelji tijekom napornih radnih dana, ali i vikend putovanja.

Futrola za tablet ili mobitel modernog brenda Guess je „must have“ za sve trendseterice i poslovne žene, baš kakva je popularna TV urednica i voditeljica Uršula Tolj. Prekrasna kolekcija u zlatnoj boji potpuno ju je osvojila pa je tako uz svoje proljetne kombinacije kombinirala sve elemente aktualne Guess kolekcije- manja torbica, futrola za mobitel, bežične bluetooth slušalice dizajnom su ujednačene i kao takve pravi začin modnim kombinacijama.

U potrazi ste za jedinstvenim darovima koji se ističu zahvaljujući dizajnu i kvaliteti za žene koje volite? U svim Mobia poslovnicama možete pronaći i neobične pametne lampe raznih boja i oblika koje su idealan ukras za dnevni boravak, spavaću sobu ili radni stol. Uz lampe, stigle su i nove maskice Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Adidas, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Harry Potter… čiji je Mobia ekskluzivni distributer.