Mobia stigla i u Karlovac!

0
mobia

Svjetski šik, neodoljivo prostrana i prepuna noviteta iz segmenta mobilnih uređaja i ekskluzivne dodatne opreme za mobitele MOBIA, jučer je otvorila svoja vrata Karlovcu. Smještena na samom ulazu u Supernova centar već u prvim satima otvorenja MOBIA je pokazala zašto je lider u ponudi. Brojni posjetitelji, novinari i poznate osobe među kojima su bile tv lice Uršula Tolj, glumica Barbara Vicković, pjevačica Aklea Neon i stilistica Alma Premerl Zoko tako su među prvima mogle isprobati ovlaživače zraka, Huawei mobilne uređaje i pametne satove, vidjeti kako rade smart lampe, poslušati zvuk na najpoznatijim svjetskim brendovima zvučnika, slušalica…

mobia

mobia

”Ovo je već 22. poslovnica koju otvaramo i 3. shop u regiji. Tvrtka Mobia je posebno zadovoljna što je dolaskom u Karlovac otvorena prilika za stanovnike Karlovca i okolnih gradova da istraže svjetske novitete u segmentu mobilnih uređaja i ekskluzivne dodatne opreme za mobitele. Da li kupci traže nešto određeno ili dođu u obilazak našeg Mobia shopa, naši ljubazni i stručno educirani djelatnici će se pobrinuti da kupci dobiju najbolju uslugu i da preporuče najbolji izbor artikla za trenutne potrebe svake osobe”, rekao je prilikom otvorenja Danijel Laginja, manager Mobia HR.

Danijel je dodao i kako se MOBIA na tržištu posebno ističe po širokoj ponudi zaštitnih maski i stakala, usb kabela, adaptera, power bankova i ostale dodatne opreme, u ponudi imaju i ekskluzivne proizvode s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su Adidas, Diesel, Superdry, Karl Lagerfeld, Guess, Jean- Paul Gaultier, Ideal of Sweden, Fresh ’n’ Rebel, JBL, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Maserati, Mini, Audi, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks (Minioni, Pets…). U shopu također možete isprobati prije kupovine i mobilne uređaje poznatih brendova kao što su Samsung, Huawei, Motorola.

Svečano otvorenje bila je prilika za druženje novinara i Mobia teama, tijekom kojeg smo saznali kako Mobia, bez obzira na otežanu situaciju koja nas je sve snašla, dalje ima ambiciozne planove u nastavku i snažno napreduje u proširenju novih prodajnih mjesta, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Uvode se novi brendovi a s početkom blagdanskog  perioda, Mobia priprema i neka nova iznenađenja.

Foto: Nikola Zoko