Munchmallow na poklon uz omiljeno jelo s Wolta

0
Munchmallow

Poznati brend Munchmallow i online platforma za dostavu Wolt pripremili su posebno iznenađenje za svoje kupce. Pokrenuli su akciju „Slatki Munch tjedan“, tijekom koje će mnogi koji naruče svoja omiljena jela putem Wolt aplikacije, na poklon dobiti kutiju Munchmallowa.

Poklon paket Munchmallowa kupci mogu dobiti pri narudžbi najpopularnijih jela u restoranima diljem Zagreba. Riječ je o restoranima Bikers Food Factory, Rocket Burger centar, Rocket Burger Maksimir, Gyros Paprika, Burger Bar Novi Zagreb i Burger Bar Zavrtnica. Jela na koje se akcija odnosi posebno su označena unutar Wolt aplikacije, a „Slatki Munch tjedan“ trajat će od danas pa sve do isteka zaliha.

Uz legendarni Munchmallow odrastale su brojne generacije, a omiljeni brend ponovno nalazi put do srca potrošača. Napravljen je od kakao preljeva, slatke pjene i mekanog biskvita, a karakterizira ga srebrna folija koja osigurava posebno iskustvo konzumiranja, često služeći i kao materijal za izradu figurica. Osim u sklopu ove posebne akcije, Munchmallow je dostupan i u trgovinama diljem Hrvatske.

Više informacija može se pronaći na kanalima Facebooka i Instagrama.

404