Najbolji dolaze na FMCG Marketing Summit

0
FMCG

Za manje od 7 dana imat ćete priliku prisustvovati na jednom od najvećih marketinških događaja u regiji!

FMCG Marketing Summit okuplja najbolje od najboljih, a to su: Jan de Jong (Webpower Adria | CROP | DNA Croatia), Mladen Kožić (Gfk), Nikola Žinić (Bruketa&Žinic&Grey), Irena Smiljanić (Mondelēz International), Eva Kráľová (eMarketing Systems AG, Emarsys is part of SAP®), Dragan Munjiza (Lonia i Adriatic Temporary Management udruga), Marin Mrša (Peekator), Miranda Mladin (Atlantic Grupa) i Neb Chupin (Hermes International d.o.o.). Upravo oni odvest će vas na putovanje u cipelama potrošača.

Nikola Žinić,  Co-Chairman&Chief Creative Officer u Bruketa&Žinic&Greyju će to ostvariti pokazujući perspektivu uspješne višestruko nagrađivane reklamne agencije. Svijet je jako bučan, a vi ga svejedno morate nekako nadglasati. Pitanje je kako. U svojem ću predavanju pokušati sažeti principe kojima se vodimo u Agenciji kako bismo brendove učinili relevantnima. Nadam se da ću nekoga inspirirati, naglasio je Žinić.

Vodič kroz konferenciju možete prelistati ovdje. Upoznajte se s govornicima, njihovom temama i programom konferencije.

U fokusu su nam EMOCIJA. VRIJEME. ODRŽIVOST., a kako bi vam to pobliže prikazali, pobrinut će se Irena Smiljanić, Corporate and Government Affairs Manager, EAM iz Mondelēz Internationala. Na FMCG Marketing Summitu s ponosom ću govoriti o našoj strategiji Snacking made right, našim programima održive proizvodnje kakaa i pšenice, podijelit ću vlastita iskustva iz programa, kao i o commitmentu naše kompanije za odgovorno poslovanje, kao i well being programu, koji je jedna od aktualnih tema širom svijeta, najavila je svoju temu Smiljanić.

Vrijeme je da se inspirirate i osigurate svoju BESPLATNU prijavu! Zato na konferenciju dolazi i Jan De Jong, Co-founder Webpower Adria | CROP | DNA Croatia, poznat po svojoj inicijativi kojom je Hrvatska postala prva zemlja na svijetu koja je službeno pozdravila digitalne nomade dajući im 12-mjesečnu dozvolu boravka. Kao dječak uvijek sam se želio preseliti u SAD kako bih živio američki san. Završio sam u Hrvatskoj gdje #LivingTheCroatianDream. Tamo gdje mnogi vide probleme u Hrvatskoj, istinski poduzetnici vide prilike, pojašnjava Jan predstavljajući svoje predavanje pod nazivom #LivingTheCroatianDream.

Zakoračite s nama u #FigitalniMarketinškiSvibanj

Više informacija pronađite na službenoj web stranici. Dnevnu dozu FMCG informacija pronađite i na društvenim mrežama konferencije: Facebook, LinkedIn.