NASHI ARGAN, za kosu punu života

1
Nashi

Sivo subotnje jutro vrlo rano izvuklo me iz kreveta iako nisam baš jutarnji tip. Ispijajući veliku dozu kofeina razmišljala sam što me sve čeka. Nakon kave, uvertira u dan bio je odlazak u frizerski salon ”Do šminke i frizure za pol vure”  vlasnice Irene Königsknecht i njene partnerice u salonu Ane Kuštre. Zašto baš tamo i po čemu je ovaj salon drugačiji od ostalih? Razlog je vrlo jednostavan. U salonu nude kompletnu uslugu od šišanja i njege kose do šminke a u svojoj ponudi imaju i Nashi Argan, paletu vrhunskih, 100% prirodnih proizvoda za njegu kose koja je u salonu premijerno predstavljena sredinom rujna.

Nashi Argan proizvode sam nakon predstavljanja isprobala u svom domu. Šampon, regenerator i ulje već nakon prve upotrebe oduševili su me djelotvornošću jer su mojoj tankoj, suhoj i lomljivoj kosi ponovo udahnuli život.

Kosa na mojoj glavi zahtjevna je kao princeza na zrnu graška. Tanka, lomljiva i suha nakon ljeta i sunca izgledala je očajno. Godinama sam isprobavala razne preparate za njegu i što bih joj više davala to je ona bivala nesretnija i ”bad hair day” bio je učestala pojava. Danas znam zašto je tako bilo. ”Manje je više”, naučili su me u salonu. To je princip koji koristi i Nashi Argan.

Kosu su mi najprije oprali šamponom za jaču i deblju kosu od samog korijena, MASS ŠAMPON THICKENING SOLUTION. Snažnog, njegujućeg efekta djeluje na jačanje i debljanje vlasi. Reducira ispadanje, lomljenje tanke i slabe kose. Formula je obogaćena prirodnim aktivnim sastojcima (organsko arganovo i laneno ulje, Kigelia Africana, Kadulja, Cimet i Ginko Biloba).

NASHI ARGAN

Nakon pranja kosu su mi tretirali regeneratorom Nashi Argan, koji svojom formulom daje maksimalan učinak regeneratora. Nashi Argan regenerator najpopularniji je regenerator za neposlušnu, suhu, oštećenu i obojanu kosu ili samo najbolji izbor za dodatnu njegu i hidrataciju. Mojoj obojanoj kosi pružio je podatnost i omogućio lako raščešljavanje, dao potrebnu njegu i zaštitu dugotrajnim učinkom čak i nakon ispiranja. Nashi Argan regenerator koristite u slučaju ako želite dovršiti i produžiti hidrataciju koju daje Nashi Argan šampon, tražite učinkovit i nježan regenerator koji ne otežava čak ni najtanju kosu, imate oštećenu i suhu kosu te joj želite vratiti prirodni sjaj i podatnost, želite zadržati i zaštititi boju kose.

Proizvod upotrjebljen pri stiliziranju, MASS SOLUTION scalp revitalizator djeluje na kosu od korijena čineći je snažnijom.

Nashi Argan proizvodi osluškujući zahtjeve i potrebe žena, učinkovito zadovoljavaju sve njihove potrebe ostavljajući poseban trag Nashi priče na kosi.

Iz salona sam izašla meke, mirisne kose s frizurom koja je postojano, na moje veliko zadovoljstvo,  izdržala do utorka. Kao što i priliči prvoj pratilji Miss Save 2020.

Sve proizvode iz palete Nashi Argan možete nabaviti u salonu ”Do šminke i frizure za pol vure” po vrlo pristupačnim cijenama.

Mirjana Vidović