Nordijsko hodanje na otoku Pagu 11.-14.6.2020

0
nordijsko hodanje

Nordijsko hodanje već dulje je vrijeme veliki trend u svijetu sporta. Takva vrsta hodanja potječe iz Finske a uz noge aktivno uključuje gornji dio tijela preko štapova i čini cjelovitu tjelovježbu. To je aktivnost za svakoga i idealna tjelovježba za cijelo tijelo.

Gdje naučiti nordijsko hodanje?

Jedinstveni aranžman aktivnog odmora na otoku Pagu na kojem ćete uživati u šetnjama prekrasnim šetnicama mjesečevog otoka, naučiti nordijsko hodanje, kupati se na najljepšim plažama,  istražiti Pag, prošetati Ninom i Zadrom.
Smještaj je u luksuznom butique hotelu Intermezzo s 4 zvjezdice u gradu Pagu koji je poznat po gostoprimstvu i bogatom doručku.
Nordijsko i turističko vođenje po stazama te u Ninu i Zadru, kao i tečaj vodi Silvija Zoković, kineziolog i turistički vodič sa 17 godina iskustva u nordijskom hodanju.

nordijsko hodanje

Iskoristite povoljnu ponudu i 4 dana uživajte u ljepoti prirode,  aktivnom odmoru i dobrom društvu. Cijena osnovnog aranžmana koji uključuje 3 noćenja s doručkom, tečaj nordijskog hodanja i stručno vođenje po stazama na Pagu u Ninu i Zadru iznosi 1300 kuna po osobi u dvokrevetnoj sobi. Moguća je doplata za polupansion.
Detalji aranžmana:
<>
Za više informacija prolistajte digitalni katalog koji nudi Turistička agencija Maricom Nordijsko hodanje mjesečevim otokom
<http://www.pag-tourist-service.hr/katalog/mobile/index.html>
Rezervacije na 098/ 449 – 570.

Veselimo se vašem sudjelovanju! Informirajte se i prijavite se još danas!