Novi Samsung Galaxy S21 Ultra okupio legende britanske umjetničke scene

1
SAMSUNG

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je galeriju radova legendarnog britanskog fotografa Rankina, u potpunosti snimljenu novim Samsung Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom. U suradnji s britanskom rep umjetnicom, pjevačicom i tekstopiscem Stefflon Don, Samsung i Rankin odali su počast kultnim ženskim glazbenicima 80-ih, koje su inspirirale današnje glazbene zvijezde, iz korijena promijenile kulturu i otvorile put novoj generaciji vizionara.

Kombinirajući duh 80-ih s moćnom energijom društvenih mreža, Rankin i Stefflon Don poigrali su se ovom legendarnom erom, kreirajući fotografije i video sadržaje za Instagram i TikTok. Boje, stil i estetika sadržaja potpuno su transformirani uz pomoć leća na kameri Samsung Galaxy S21 Ultra pametnog telefona. Kao uređaj koji pomiče granice onoga što jedan pametni telefon može napraviti, S21 Ultra omogućio je Rankinu i Stefflon Don da dostignu novu razinu kreativnosti i izražavanja i podijele ga s publikom na društvenim mrežama. Ovaj tip medija stvorio je novu formu umjetnosti, te je čitava jedna generacija korisnika društvenih mreža posvećena stvaranju, dijeljenju i gledanju sadržaja na pametnim telefonima, a Rankin se ovim projektom priključio tom rastućem trendu.

SAMSUNG

„Sastavni dio mog kreativnog procesa je istraživanje novih tehnika i metoda za stvaranje revolucionarnih sadržaja. Radeći sa Stefflon, tvrtkom Samsung i Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom, uspio sam probuditi u sebi novi vid kreativnosti, pritom ostajući vjeran sebi i svojoj estetici. Radio sam ono što volim, i to u potpunosti na pametnom telefonu – kreirao, snimao, uređivao sadržaje za društvene mreže, na način koji je promijenio moj rad izvan granica onoga što sam mislio da je moguće“, izjavio je Rankin i dodao da je vrlo ponosan što su odali počast inspirativnim legendama 80-ih, koje su slobodno izražavale svoju individualnost, a i danas nastavljaju motivirati nove generacije. S njim se složila i Stefflon Don, rekavši da su umjetnici iz 80-ih godina utrli put ka uspjehu glazbenicima poput nje, te da je suradnja s tvrtkom Samsung i Rankinom bila izvanredna prilika da se oda priznanje njihovom sjajnom stilu i energiji.

Koristeći profesionalnu kameru Galaxy S21 Ultra pametnog telefona i njenu 8K Video Snap funkciju, Rankin je s lakoćom mogao iz 8K video zapisa „izvući“ fotografije visoke rezolucije, bilježeći svaki živopisni detalj sa snimanja u formi fotografija i video snimaka, kao stvorene za dijeljenje na društvenim mrežama. Nova Director’s View funkcija omogućila je Rankinu lakše pregledavanje i odabir najbolje fotografije, kako bi u potpunosti mogao prenijeti duh 80-ih, dok mu je Vlogger View pružio mogućnost istovremenog snimanja videa prednjom i zadnjom kamerom, mijenjanje kadrova te zumiranje do 100 puta uz 100x Space Zoom značajku.

SAMSUNG

Pametni telefon Galaxy S21 Ultra predstavlja najnovije poglavlje Galaxy S serije, koja pruža vrhunsko mobilno iskustvo. S21 serija donosi tri modela koji odgovaraju različitim životnim stilovima. Galaxy S21 i S21+ pametni nude najnovije premium iskustvo koje će korisnicima pomoći da izvuku maksimum iz svakog trenutka, dok S21 Ultra pametni telefon donosi najsuvremeniju tehnologiju onima koji uvijek žele biti jedan korak ispred svih. Uz uređaje poput ovih i moć društvenih mreža, sadašnje i buduće generacije nastavit će izražavati svoju individualnost, otkrivajući i osnažujući naraštaje prije, ali i poslije njih.

SAMSUNG

Svi korisnici koji od 14. do 28. siječnja prednaruče Galaxy S21 5G ili S21+ 5G pametni telefon, na poklon dobivaju Galaxy Buds Live bežične slušalice. Ako se korisnici pak odluče na prednarudžbu Galaxy S21 Ultra 5G pametnog telefona, na poklon dobivaju Galaxy Buds Pro bežične slušalice. U svakoj ponudi korisnici na poklon dobivaju premium uređaj Galaxy SmartTag. Više informacija nalazi se na https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-s21/. Za više informacija o Galaxy S21 telefonima posjetite https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s21-5g/ ili https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s21-ultra-5g/.

O tvrtki Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, ljevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

O Rankinu

Rankin je britanski fotograf, izdavač i filmski režiser. Njegov portfolio obuhvaća sve od portreta do dokumentaraca, a neka od imena sa kojima je radio su bendovi The Rolling Stones i The Queen, David Bowie, Kate Moss, Kendall Jenner i mnogi drugi. Rankin je 1992. godine, zajedno sa Jefferson Hack, pokrenuo časopis Dazed & Confused, a među ostalim publikacijama nalaze se i AnOther, AnOther Man, tiskano i digitalno izdanje posvećeno modi i popularnoj kulturi Hunger, kao i više od 40 knjiga. Njegovi radovi objavljivani su svuda – od njegovih publikacija, do magazina Elle, Vogue, Esquire, GQ, Rolling Stone i Wonderland, a izlagao je u galerijama širom svijeta, uključujući muzej MoMA u New York i Viktorije i Alberta u Londonu. Kao režiser, kreirao je kampanje za Nike, L’Oreal, Dove, Pantene, Diageo, Women’s Aid i Comic Relief, kao i muzičke spotove za Miley Cyrus, Ritu Oru, Kelis, …

O Stefflon Don

Stefflon Don, čije pravo ime je Stephanie Allen, popularna je britanska rep umjetnica, pjevačica i tekstopisac. Njen uspon na britanskoj rep sceni bio je munjevit, budući da je za kratko dospjela u prvih 10 na top listama u Britaniji, kao i na Bilbord listama. Nakon toga, njena karijera je išla samo uzlaznom putanjom. Svjetsku slavu stekla je 2017. godine, kada se njen debitantski singl „Hurtin Me“ u suradnji s French Montanom našao u prvih 10 u Britaniji, dostigavši platinumski status.

MILLENIUM PROMOCIJA