Novo u Termama Tuhelj: luksuzna safe & healthy privatna wellness oaza za one koji traže osamu

1
WELLNESS

Glamurozno opuštanje u samo vašem wellness kutku očekuje vas u novootvorenom Glamping Villageu u Termama Tuhelj. Ne trebate biti gost ovog luksuznog naselja kako biste se relaksirali u paru, s prijateljicama ili u odabranom društvu

Uživate se opuštati u saunama, volite antistres masaže i ne propuštate kupanje u whirpoolu? Ništa vam ne može vratiti energiju kao nekoliko sati boravka u wellnessu? Tražite odmak od ljudi, samo svoj kutak raja u kojem se možete relaksirati bez straha u vremenima kada su sigurnost i zdravlje na prvom mjestu? Od sada u novootvorenom glamping resortu Terma Tuhelj možete rezervirati samo svoju wellness oazu, zatvorenu za druge posjetitelje i to na minimalno dva sata te uživati u osami i luksuzu u omiljenom društvu.

S najboljom prijateljicom ili prijateljem, osobom do koje vam je stalo ili s odabranom malom ekipom u svom kutku raja proslavite posebne trenutke na jedinstveni način ili se jednostavno prepustite druženju i uživanju u toplini i tišini nakon napornog radnog tjedna. Finska sauna i hidromasaža u whirpoolu oslobodit će vas napetosti, napunit će vas energijom, revitalizirat će vašu kožu, vratiti joj mekoću i sjaj, a na mekanim ležaljkama potpuno ćete se opustiti. Bit će to dva sata čistog užitka.

Dobra je vijest da za rezervaciju privatnog wellnessa ne trebate biti gosti glamuroznog Glamping Villagea. Ovaj moderni resort s luksuznim mobilnim kućicama među pitomim zagorskim brežuljcima otvoren je prošloga ljeta. Mjesto je to mira i luksuza, bez gužve i stresa na četrdesetak minuta vožnje od Zagreba, stvoreno za relaksaciju i odmor.

Više na: https://www.terme-tuhelj.hr/wellness-i-spa/glamping-private-spa.

Fotografije: arhiva Terme Tuhelj