Obnovite i uredite dom inovativnim Samsung uređajima uz 5 godina jamstva

0
uređaja

Pripremate važnu večeru, očekujete drage goste, a vrijeme vam nije najbolji prijatelj? Možete li zamisliti besprijekoran rad kuhinjskih uređaja koji neće iznevjeriti vaše povjerenje u ključnim trenucima? Uz Samsung ugradbene uređaje ovo postaje stvarnost. Zahvaljujući impozantnim funkcijama koje ih odlikuju, naprednoj tehnologiji i jednostavnom korištenju, uz ove ćete uređaje moći računati na savršeno kuhana jela i blistavo čisto posuđe – kad god poželite.
Kupnja ugradbenog kuhinjskog uređaja dugoročna je i važna investicija. Ukoliko je i pred vama uređenje vašeg životnog prostora ili pak zamjena postojećih uređaja novim, svakako iskoristite pogodnosti Samsung promocije od 15. veljače 2020. do 30. lipnja 2020., kada se pri kupnji Samsung inovativnih uređaja odobrava pet godina jamstva . Kako biste ostvarili ovu pogodnost, potrebno je registrirati kupljeni uređaj na internetskoj stranici www.samsung5godinajamstva.hr i to najkasnije 60 dana od dana kupovine.
Osim jamstva sigurnosti, Samsung se pobrinuo i da se uređaji dodatno diferenciraju svojom efikasnošću, ekonomičnošću te funkcionalnošću.
Tako električna pećnica s fleksibilnim vratima zahvaljujući fleksibilnosti i mogućnošću podešavanja vremena omogućuje pripremu dva jela na dvije temperature, što je idealno kod pripreme veće količine hrane.
Novu vrstu uživanja u kuhanju donosi i indukcijska ploča SMART Indukcijska ploča za kuhanje s Virtual Flame tehnologijom uz koju također fleksibilno možete pripremati više jela odjednom. Ova indukcijska ploča donosi virtualno lakšu i intuitivniju kontrolu – LED rasvjeta ispred plamenika omogućava uvid u isključenost, odnosno uključenost plamenika, a svijetli kao stvarni plinski plamen, označavajući razinu topline za intuitivniji način kuhanja. Zahvaljujući širokoj i otvorenoj ploči, omogućava vam pripremu više jela odjednom.
Za blistavo i besprijekorno čisto posuđe zadužena je ugradbena perilica posuđa s WaterWall™ tehnologijom koja čisti i najmanje kutke posuđa, bez obzira na kojem dijelu se nalazili. S ovom perilicom zasigurno će vas pamtititi po najčišćem posuđu, ali i brzini jer je potpuni ciklus pranja i sušenja gotov za rekordnih 55 minuta.
Također, napa sa snažnim ventilacijskim sustavom osigurat će ugodan i zdrav okoliš za kuhanje uz odgovarajuću ventilaciju i tako se pobrinuti da se u vašem domu ne osjete tragovi kuhanja. Nečujni ventilacijski sustav osvježava zrak, automatski senzor regulira brzinu ventilacije, a izdržljivi aluminijski filter može se prati u perilici posuđa.
Osim funkcionalnosti, Samsung ugradbene kuhinjske uređaje karakterizira i elegantni dizajn, koji se savršeno uklapa u svaki interijer. Uzevši u obzir duljinu jamstva i same specifikacije uređaja, jasno je da se radi o jedinstvenoj prilici za pravu investiciju. Više o samoj ponudi možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/offer/.