Obustava letova zbog korona virusa: Air France i KLM će letjeti samo kako bi osigurali povratak putnika

0
Air France

Zrakoplovne kompanije Air France-KLM su nakon pažljivog razmatranja i praćenja situacije oko korona virusa, zbog sigurnosti i zdravlja svojih putnika i zaposlenika odlučile obustaviti svoje letove prema i za Kinu. U opticaju će biti samo letovi nužni za povratak putnika iz Kine.

Obustava letova je na snazi do 9.2.2020., a daljnji letovi ovise razvoju situacije.
U suradnji s nacionalnim i međunarodnim organizacijama, nakon najnovijih informacija vezanih za širenje korona virusa, Air France – KLM će potpuno obustaviti letove prema i iz središnje Kine do 9.2.2020.godine.
Počevši od 31.1.2020, Air France će letjeti posebnim letovima iz i prema Shanghai i Pekingu dobrovoljnim posadama kako bi omogućili putnicima i zaposlenicima siguran povratak.
Air France je obustavio letove prema Wuhanu 22.1.2020. do daljnjega.
Putnici koji su svoje letove rezervirali prema i iz Kine za putovanja prije 29.2.2020.g. mogu promijeniti svoje letove do 31.5.2020. bez naknade ili tražiti povrat novca.
Za sve ostale detalje posjetite službenu stranicu www.airfrance.com.

KLM je također odlučio obustaviti sve letove za Peking i Shanghai sve do 9.2.2020.
Letovima koji idu iz Amsterdama, u nedjelju 2.2.2020.godine prema Pekingu želi se omogućiti putnicima koji se žele vratiti za Amsterdam mogućnost povratka iz Pekinga i Shanghaia.

Fleksibilnost rasporeda i posebnu politiku letova prema Kini te sve dodatne informacije o promjeni letova pratite na: https://www.klm.com/home/nl/nl#/tab=hpTbFlightstatus
KLM je već prije obustavio letove za Chengdu, Hangzhou i Xiamen.