Održan prvi Winter Ball Međunarodne mreže poslovnih žena

0
žena

I za kraj još jedne godine na odlasku, koja je mnogima donijela i uspjehe i lekcije, Međunarodna mreža poslovnih žena organizirala je predblagdanski bal – Winter Ball za svoje članice i gošće.
Nakon godine u kojoj smo se kao poduzetnice i poslovne žene “borile za opstanak”, radile, učile i bodrile jedna drugu bilo je vrijeme i za proslavu naših postignuća. Međunarodna mreža poslovnih žena ove je godine bila vrlo aktivna u osvještavanju žena, njihovih potencijala i položaja u društvu.
Od tradicionalne konferencije u svibnju, preko projekta Mala škola poduzetništva za žene koju smo, osim u Zagrebu organizirali u Osijeku i Splitu, pa sve do panela koje organiziramo s našim partnerima, putovanja u susjedne države i umrežavanja s drugim udruženjima, 2019. godina je bila vrlo aktivna godina.
S obzirom da smo željeli, za kraj godine, unijeti još jednu humanitarnu crtu u naše događanje, naše su članice nosile modnu reviju, haljine Udruge Kamensko. Ujedno smo, svatko prema svojim mogućnostima, donirale određen iznos sredstava za pokretanje nove modne linije Kamensko.
Udruga će i sljedeće godine nastaviti istim tempom kroz razne projekte koji čekaju svoju realizaciju ovisno o našim sponzorima i donatorima.
Svim poduzetnicama i poslovnim ženama, cijeloj poduzetničkoj i poslovnoj zajednici želimo puno uspjeha u nadolazećoj 2020. godini, manje poreznih opterećenja i bolju poduzetničku klimu.