Otkrijte Mindfulness – za život u skladu!

0
mindfulness

Osobni retreat, mindfulness i joga rituali, magična mjesta u prostranom i zelenom resortu, snaga mora koje liječi dušu, aktivno proveden dan – obnovite svoju energiju u Falkensteiner Punta Skala resortu, gdje su pripremili posebne programe koji će vas u potpunosti resetirati!

Jeste li znali da nam dnevno kroz glavu prođe između 50 i 90 tisuća misli? U stresnim situacijama i kada smo preopterećeni, mozak u nekom trenutku odluči da mu je dosta i plastično rečeno, prebaci se na način rada automatskog pilota. Mi tada ”odrađujemo” život bez svjesnog razmišljanja. Uz to, izolacija i strah od neizvjesne budućnosti mogu dovesti do snažnih emocija i povećane tjeskobe. Dugoročno, naš se fokus smanjuje, stres se povećava, kreću simptomi poput nesanice, anksioznosti, depresije… Rituali poput dubokog disanja, meditacije i joge mogu smiriti um i zaustaviti nepotrebno ”mentalno brbljanje” te postati ”životna sidra” pomoću kojih možemo vratiti unutarnji mir i stabilnost.

MINDFULNESS

Re(treat) – povratite svoju snagu

”Ponekad je potrebno pustiti, ne truditi se promijeniti, ne pokušavati postati, jednostavno samo – biti”, kaže Mirjana Petković, Mindfulness Master trenerica, koja će vas, uz Kristiana Nasteskog, stručnjaka za jogu i meditaciju, povesti na trodnevni put osobnog retreata u Falkensteiner resortu Punta Skala nedaleko od Zadra, od 26. do 28. ožujka.

MINDFULNESS

Kroz mindfulness radionice, meditacije, opuštajuća druženja i wellness, pomoći će vam da se odmaknute od svakodnevice i poklonite si vrijeme samo za vas. Otkrijte Tibetansku relaksaciju, meditaciju ”Pet osjetila”, vježbajte jogu i ”Pozdravite sunce” na mjestu s najčarobnijim zalascima sunca na svijetu.

Go with the (yoga) flow

Zaljubite se u jogu! „Joga donosi sreću i harmoniju između tijela i duha”, moto je Gordane Ratković certificirane instruktorice joge uz koju ćete, u oazi Falkensteiner resorta Punta Skala, tijekom dvodnevnog programa obnoviti vaše stanice brojnim korisnim asanama, naučiti kako pravilno disati i pronaći unutarnji mir s pomoću kratkih dnevnih meditacija. Yoga Flow program održat će se u dva termina, od 16. do 18. travnja i od 30. travnja do 2. svibnja.

MINDFULNESS

Boravak u prostranom Falkensteiner resortu Punta Skala i svjež morski zrak dat će vam osjećaj slobode, tu je i duga morska šetnica, vrhunski smještaj, odlična mediteranska gastronomija, mnoštvo sportskih sadržaja i nezaboravni spa, najveći u Hrvatskoj – vi se samo trebate prepustiti i okrenuti samima sebi.

Pronašli ste oazu stvorenu za odmor i duše i tijela!

Više informacija o ponudama:

https://www.falkensteiner.com/hr/resortpuntaskala/ponude

LOLIPOP