Philips TV & Sound osvojio četiri prestižna priznanja Red Dot 2021. za izuzetan europski dizajn proizvoda

1
Philips

Jedinstveni minimalistički dizajn, vrhunske performanse i kvalitetni materijali su samo neke od značajki koje su oduševile sve potrošače

“Najbolje od europskog dizajna” je bitan dio poslovne filozofije TP Visiona za Philips TV & Sound portfelj, a još je jednom ta teza dovela do osvajanja najvažnijeg profesionalnog priznanja, Red Dot, koji im je dodijelio čak četiri nagrade za izvanredan dizajn proizvoda.

Svih sedam proizvoda koji su sudjelovali na natjecanju stvorio je predani dizajnerski tim tvrtke TP Vision iz Amsterdama. Dobitnici priznanja Red Dot 2021. su:

  • Televizor Philips OLED806 koji ima vrhunske performanse, jedinstveni minimalistički dizajn i izrađen je od kvalitetnih materijala
  • Philips Performance Series 8506 LED pomoću svog dizajna izražava izvedbu proizvoda, lakoću i kvalitetu, a pojednostavljuje izbor potrošačima
  • Bežične slušalice Philips Fidelio T1 su dizajnirane s vrhunskim performansama i materijalima iz TWS kategorije
  • Philips T8506 ANC TWS slušalice su prilagođene europskom dizajnu kako bi se stvorila nova ravnoteža i omjer, istodobno ističući svrhu i izvedbu.

Ostali proizvodi brenda Philips koji su osvojili nagradu za dizajn proizvoda Red Dot uključuju monitore 16B1U3300, 24B1D5300 i 34E1N7900.

Već više od 60 godina, Red Dot prepoznaje najbolje u dizajnu proizvoda u smislu funkcionalnosti, kvalitete, ergonomije i inovativnosti, kao i nedavno dodanih kategorija izdržljivost i ekološka kompatibilnost. To su sve čimbenici koji su doveli do toga da su ta priznanja postala jedna od najznačajnijih nakon međunarodnih priznanja za izvanredan dizajn. 2021. godine prijavljeno je više od 5.500 proizvoda velikih i malih tvrtki širom svijeta. Proizvode ocjenjuje neovisno povjerenstvo od 50 međunarodnih profesionalaca na temelju devet značajki tijekom više dana.

Komentirajući nove nagrade, Rod White, direktor dizajna za TP Vision, rekao je: “Još jednom sam počašćen što je naš fokus na tome da imamo predani dizajnerski tim u Europi i jedinstveni pristup stvaranju vlastitog dizajnerskog jezika koji je dobio najviše priznanje od strane profesionalne dizajnerske zajednice. Dugoročno gledamo na privlačnost proizvoda potrošaču, vjerujući da bi njegova važnost trebala ostati dosljedna tijekom cijelog života proizvoda. Osvajanje nagrada Red Dot najbolje je priznanje za naš rad”.

Nezaboravna iskustva prilikom gledanja OLED TV-a

Philips TV OLED806

U 2021. godini, osnovni OLED proizvodi podižu vodeće performanse i vrhunska iskustva na neku novu razinu. Jedinstvena Philipsova četverostrana tehnologija Ambilight pruža vrhunsko iskustvo gledanja, te dokazuje bolje performanse slike. Također, Ambilight pruža mogućnost isključenja na donjoj strani prilikom stavljanja televizora na komodu ili stol. Kako bi udovoljili različitim potrebama interijera, postolja modela OLED806 nude izbor svijetlog ili tamnijeg aluminijskog nosača, a na kraju stalka se suptilno nazire i Philipsov logotip. Daljinski upravljač ima besprijekoran dizajn u srebrnoj boji, a obložen je kožnim materijalom provjerenih škotskih stručnjaka Muirhead, pružajući nevjerojatan osjećaj kvalitete u ruci.

Philips 8506 LED TV – omiljeni model televizora svih potrošača

Vodeći favoriti među potrošačima su proizvodi iz serije Performance koja je napravila korak dalje u dizajnu 2021. godine. TP Vision predstavio je trostranu ploču bez ruba koja omogućava trostranom Ambilightu da neprimjetno proširuje sadržaj na zaslonu. Philipsov logo se nalazi na donjem okviru od brušenog metala, dok je nova verzija stalka stvorena od aluminija, nagnutog prema stolu ili komodi, kako bi dočarala svjetlinu prilikom korištenja televizora.

Bežične slušalice Fidelio T1 True s novim vrhunskim performansama

Nove bežične slušalice Philips Fidelio True oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva. Osjećaj kvalitete je vidljiv prilikom otvaranja kućišta zahvaljujući brandu Scottish Muirhead čija najkvalitetnija koža sadrži i Philipsov logotip. Jednostavan pristup geometrijskom dizajnu kućišta vraća ga u koncept intuitivnog dizajna slušalica. Krug za držanje sadrži logotip, dok metalni detalji na glavnoj površini tijela daju osjećaj finoće.

Bežične slušalice T8506 True europskog dizajna oduševljavaju sve korisnike

Philips Sound T8506

Model bežičnih slušalica T8506 je dizajniran koristeći principe europskog dizajna TP Visiona. Dizajn koncentričnog kruga pridržava se potrebe za ravnotežom i proporcijom koji izražavaju svojstvenu svrhu proizvoda. Vanjski okrugli okvir čini upotrebu proizvoda intuitivnom, dok glavna površina ima suptilnu razliku u boji koja daje prostor i fokus diskretnom, asimetričnom logu Philipsa. Ista se boja nalazi na kućištu za punjenje koje na unutrašnjoj površini ima kontrastne četke.

Pratite novosti i putem @TPVision Twittera, @philipstelevision Instagrama ili @PhilipsTV Facebooka.

O tvrtki TP Vision

TP Vision Europe B.V. (‘TP Vision’) je tvrtka registrirana u Nizozemskoj, sa sjedištem u Amsterdamu. TP Vision je u potpunom vlasništvu tvrtke TPV Technology Limited (‘TPV’), koja je jedna od vodećih svjetskih proizvođača monitora i televizora.

TP Vision je ključna tvrtka u industriji potrošačke elektronike u kategoriji televizora i audio zabave. Tvrtka je koncentrirana na razvoj, proizvodnju i marketing Philips televizora (Europa, Rusija, Bliski Istok, Južna Amerika, Indija i odabrane zemlje Azije i Pacifika) te Philips audio proizvoda (globalno) pod zaštićenom licencom Koninklijke Philips N.V. Tvrtka kombinira Philips kao snažan brend sa svojim znanjem iz područja razvoja proizvoda i dizajna, operativnom izvrsnošću i tragom koji je ostavila u industriji. TP Vision vjeruje u stvaranje proizvoda koji potrošačima pruža superiorno audio i vizualno iskustvo.

ENIGMA