Posjetili smo novi glamping resort u Termama Tuhelj

1
Glamping

Prostrane, moderno dizajnirane i vrhunski opremljene kućice, privatna wellness oaza, dječji i wellness bazen, lokalni doručak u zagorskoj košarici, prekrasni zagorski brežuljci i mogućnost korištenja svih sadržaja i atrakcija Terma Tuhelj – novi Glamping Village pravi je odgovor za ljubitelje luksuza i prirode

Glamping je apsolutni hit u svijetu putovanja, ove godine jedan od najboljih i najsigurnijih načina odmora posebno za one koji uživaju u slobodi i luksuzu, a s druge strane traže osamu i intimu u prekrasnoj prirodi.  Novi Glamping Village s pet zvjezdica u Termama Tuhelj savršeno uklopljen u zagorski pejzaž s pogledom na zelene brežuljke, oduševit će ljubitelje kampiranja koji znaju što žele i ne pristaju na kompromise.

Tri su tipa moderno dizajniranih i vrhunski opremljenih kućica: Vita Family, Couple i Loft, za dvije do šest osoba u kojima ćete se osjećati kao u hotelu s pet zvjezdica. Opuštanje na prostranoj terasi uz kavu ili koktel s pogledom na dječji bazen dok se u njemu brčkaju klinci, san je svakog roditelja, želite li odvojiti vrijeme samo za sebe, uživat ćete uz wellness bazen u sunčanju na ležaljci ili čitanju knjige u ljuljački, a tu je i privatna wellness zona s whirpoolom, sobama za masažu i saunama samo za goste glamping resorta.

U ovoj priči iz Hrvatskog zagorja upravo je lokalno adut koji čini razliku. Svakog jutra na terasi u punoj košarici dobit ćete doručak od lokalnih i svježe uzgojenih namirnica pripremljen prema vašim željama, a svaka od 36 kućica nosi ime poznatog zagorskog lokaliteta kojeg vrijedi posjetiti.

Osim toga, gosti naselja mogu uživati i u svim sadržajima kampa Vita i atrakcijama Terma Tuhelj – od bogate wellness i gastro ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima. Ova glamping oaza u srcu Zagorja sjajan je odabir za bijeg od vrućina i novi doživljaj putovanja za sve one koji cijene mir i tišinu. Na vama je da izaberete kućicu po svojoj mjeri, požurite s rezervacijom i tako osigurate savršeni ljetni odmor u Termama Tuhelj.

Investicija vrijedna tri milijuna eura, realizirana je u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom, tvrtkom s gotovo četrdesetogodišnjom tradicijom u kreiranju kamp odredišta najviše kvalitete.

Više informacija o aktualnim ljetnim ponudama potražite na https://www.terme-tuhelj.hr/smjestaj/glamping-village-terme-tuhelj.

LOLIPOP KOMUNIKACIJE