Promjene u EKOS upravljačkom timu

0
EKOS

Početkom 2022. godine EKOS je objavio nova imenovanja u upravljačkom timu. Natalija Šoša imenovana je na poziciju direktorice EKOS Pekarnice, Ivančica Serini imenovana je na poziciju komercijalne direktorice EKOS Pekarnice, dok je Svjetlana Makaj imenovana savjetnicom za prehrambenu tehnologiju. Prethodno je Josip Vojvoda imenovan na poziciju direktora EKOS Holding grupacije.

Josip Vojvoda

,,EKOS Holding ima za cilj objediniti poslovanje sustava kao cjeline, voditi se načelom dobrih poslovnih praksi te optimizirati investicije društva u cjelini. Novoimenovani Ekos upravljački tim čine stručnjaci koji će svojim bogatim iskustvom na rukovodećim pozicijama, iznimnim vještinama vodstva i nastavkom ulaganja u razvoj ljudskih potencijala i poslovanja, postići još bolje poslovne rezultate’‘- navodi direktor Ekos Holdinga Josip Vojvoda.

Natalija Šoša je karijeru unutar tvrtke gradila sedam godina te je obnašala vodeće pozicije unutar odjela prodaje, nabave i marketinga. Od najznačajnijih rezultata ističu se aktivacija ključnih kupaca na domaćem i stranom tržištu, optimizacija procesa nabave i prodaje, orijentiranost na razvoj i kvalitetu proizvoda te bolju prepoznatljivost robnih marki.

Natalija Šoša

Ivančica Serini dio je tima deset godina te je obnašala niz ključnih pozicija unutar odjela prodaje. Najznačajnije rezultate postigla je kroz angažman u prodaji ustanovama, veleprodajnim kupcima i HoReCa kupcima.

EKOS
Ivančica Serini

Svjetlana Makaj nakon tri desetljeća bogatog iskustva u segmentima proizvodnje, a kasnije i u upravljanju tvrtkom, odlazi u starosnu mirovinu, no ostaje djelomično aktivna kao savjetnica za prehrambenu tehnologiju. Svjetlana Makaj je svojim ekspertizom značajno doprinijela rastu i razvoju društva te je za svoju stručnost u segmentu poznavanja tehnologije i opreme u slastičarstvu i pekarstvu dobila nagradu Grada Varaždina 2021.

,,Ekos Pekarnica nastavlja s implementacijom održivog i društveno odgovornog poslovanja u sve poslovne procese. Ključno je zadržavanje radne snage s lokalnih područja te rad na motivaciji mladih ljudi za razvoj i unaprjeđenje vlastitih sposobnosti u slastičarstvu i pekarstvu kroz pružanje edukacija i mogućnosti za dodatno obrazovanje. Osnovne odrednice za daljnji rast u ovim izazovnim vremenima su kontinuirane investicije u inovacije te personalizirani pristup ključnim kupcima” – istaknula je Natalija Šoša.

Ranije je najavljeno kako tvrtka Ekos Pekarnica, proizvođač slastičarskih te specijalnih pekarskih proizvoda, ulaže 37,5 milijuna kuna u izgradnju novog pogona u sklopu tvornice slastičarskih proizvoda u Donjem Kraljevcu. Pogon bi trebao biti pušten u rad u svibnju 2022. te je planirano otvaranje dodatnih 50 radnih mjesta.

EKOS PR