Prvi rotirajući televizor na svijetu stigao na domaće tržište: Samsung The Sero

2
SERO

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Sero modela. Ovisno o potrebi sadržaja koji se pregledava, ovaj jedinstveni televizor moguće je postaviti vertikalno ili horizontalno i to zahvaljujući tehnološkim inovacijama posljednje generacije. Uz potpuno novu perspektivu gledanja, ovaj televizor odlikuje se i mogućnošću prepoznavanja najbolje rezolucije i kuta za savršeno gledanje.

Povezanost je jedna od ključnih karakteristika modernih uređaja pa tako The Sero spremno odgovara na potrebu korisnika za povezivanjem mobilnih telefona s televizorima te nesmetanog uživanja u omiljenim sadržajima. Multitasking je osiguran jer se sve vrste mobilnih sadržaja mogu gledati upravo u onom formatu za koji su kreirani i to u samo nekoliko koraka. Za savršenu sliku i boje na ovom modelu televizora zadužena je QLED Quantum Dot tehnologija na bazi umjetne inteligencije koja, u skladu sa osvjetljenjem, prilagođava sliku na način da je u svakom trenutku jasno vidljiva, sa svim detaljima scena, u 4K rezoluciji.

sero

Jedna od opcija koja The Sero televizor čini istinskim lifestyle favoritom je Portrait mode režim rada s pet potkategorija, koje mogu biti aktivne i kada korisnik ne gleda televiziju. Također, Clock opcija televizor pretvara u veliki i stilizirani digitalni sat za prikazivanje točnog vremena i datuma. Poster opcija omogućava prikazivanje različitih suvremenih umjetničkih fotografija, slika, crteža i drugih djela. My Photo opcija nudi korisnicima mogućnost da uređaj prikazuje njihove fotografije koje su učitali s pametnog telefona, dok Sound Wall opcija pretvara The Sero u glazbeni player s vizualnim animacijama koje prate ritam. Tu je također i Cinemagraph kategorija koja na zaslonu prikazuje sadržaj koji se korigira slično poput Desktop Screen Saver animacija na računalima – u savršenoj rezoluciji.

The Sero dolazi s ugrađenim zvučnicima, stvorenim za vrhunsko uživanje u najdražoj glazbi. Moćni sustav 4.1 zvučnika sa snagom od 60W ima više nego dovoljan kapacitet da reproducira glazbu najkvalitetnijim zvukom s telefona korisnika putem Bluetooth veze. S uključenom Sound Wall opcijom, glazbu će pratiti i dinamične vizualne animacije.

Preporučena maloprodajna cijena za The Sero iznosi 10.599 kuna, a više informacija o uređaju potražite ovdje.

MPR