RENEXPO ® BIH otvara svoja vrata 23. i 24. listopada

0

Najveći međunarodni sajam obnovljivih izvora energije, zaštite okoliša i upravljanja vodama RENEXPO ® BIH

RENEXPO ® BIH, europska platforma za obnovljive izvore energije, zaštitu okoliša, upravljanje vodama i energetsku učinkovitost, otvoriti će svoja vrata u Kongresnom centru Hotela Hills, u Sarajevu. 23. i 24. listopada. Prepoznatljivi sajam i stručne konferencije biti će mjesto poslovnog povezivanja lidera poslovnog svijeta, stručnjaka, donositelja odluka i privrednika predstavljajući budućnost ekološkog i ekonomskog razvoja kroz praktične primjene u BiH.

Jedinstveni RENEXPO ® koncept, sa međunarodnom izložbom i oko 10 konferencija, seminara, radionica, panela, okruglih stolova, foruma i B2B sastanaka otvoriti će svoja vrata za više od 80 tvrtki iz 25 zemalja, 2.000 stručnih posjetitelja i 700 učesnika konferencije iz  oblasti obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti, hidroelektrane, vjetroelektrane, biomase, PV-a, otpada za energiju,  vodne infrastrukture i  tretmana otpada / vode.

ULAZ BESPLATAN uz obaveznu registraciju putem sljedećeg linka-registracija posjetitelja

Posjetite štandove 80 izlagača koji dolaze iz 20 različith zemalja, održite sastanak i na taj način pronađite nove poslovne partnere, dogovorite suradnju ili se jednostavno informirajte. Tvrtke poput Andritz Hydro, KösslerGmbH& CoKG, UrbasMaschinenfabrikGes.m.b.H., KAWASAKI Gas Turbine Europe GmbH, SWF Krantechnik GmbH i mnoge druge (pogledajte na sljedećem linku – izlagači 2019.) očekuju Vas u sajamskom prostoru. Prateći svjetsku praksu, organizator REECO Grupa iz Njemačke odlučila je  u sajamskom prostoru predstaviti univerzitete, ali i startup tvrtke i time ih približiti potencijalnim partnerima iz državne uprave i svijeta biznisa, a istovremeno profesionalnu javnost upoznati sa njihovim radom.Razmjena znanja, aktivni dijalozi i poslovne aktivnosti u raznim oblastima ekološkog razvoja i ove godine predstaviti će se kroz bogat konferencijski program.

Ulaz na konferencije je BESPLATAN

Na konferencijama ovog događaja, raspravljati de se aktualne teme: održivo upravljanje vodama u BiH, fotonaponske elektrane i solarna energija, upravljanja otpadom , male i srednje hidroelektrane i obnovljivi izvori energije u sistemima daljinskog grijanja/ hlađenja u BiH. Također de biti organiziran i okrugli stol o vjetroenergiji u BiH i prvi godišnji skup energetskih menadžera BiH.Ovo je jedinstvena prilika da iz prve ruke saznate koji ekološki i ekonomski trendovi su prisutni u BiH i čitavoj regiji Zapadnog Balkana. Ukoliko želite  prisustvovati konferencijama i okruglim stolovima posetite web stranicu sa programom konferencija.