ROWENTA EXPLORER SERIE 40 – ANIMAL KIT RR7267

0
ROWENTA

S robotskim usisavačem Rowenta Explorer 40 Animal Kit očistite svoj dom i potpuno uklonite prašinu i alergene bez puno napora! Robotov Aqua Force sustav u isto vrijeme dok usisava i pere pod. Rowenta Explorer Serie 40 za istinske 2-u-1 akcije koje osiguravaju savršene rezultate! Izuzetno efikasno otklanja dlake vaših kućnih ljubimaca. Njegov filter visokih performansi osigurava 99,9% zadržavanja prašine.

ROWENTA

Izuzetno je tanak visok samo 8 cm pa prolazi čak i ispod niskog namještaja. Njegov metodički navigacijski sustav Smart Exploration 4.0 pokriva cijeli vaš dom sa savršenom preciznošću. Osim toga, vrlo je intuitivan i jednostavan za uporabu: jednostavno se povežite s besplatnom aplikacijom za pametne telefone i zapovjedite aktivnost svom robotskom usisavaču s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Kompatibilan je čak s pomoćnicima Google Assistent i Amazon Alexa koji se aktiviraju glasom za jednostavno pokretanje čišćenja!

O Rowenti

Rowenta je utemeljena 1909. godine u Njemačkoj. Brand zadovoljava potrebe potrošača koji traže proizvode visokih performansi, jednostavne za rukovanje i funkcionalnog dizajna za svakodnevnu uporabu. Rowenta ima široku paletu proizvoda, od uređaja za friziranje i epilaciju, do usisavača i proizvoda za njegu tkanina. Njeni stvaraoci vodili su se poštovanjem prema potrošačima i čuvanju okoliša. Za više informacija posjetite www.rowenta.hr   

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE