ROWENTA PURE AIR ESSENTIAL TBC PROČIŠĆIVAČ ZRAKA PU2530

0
PU2530

PU2530 vaš je štit od onečišćenog zraka izvana

Dišite lako i zaštitite svoj dom pomoću pročišćivača zraka tvrtke Rowenta. Pročišćivač nudi brzo, učinkovito pročišćavanje zraka, visoke performanse i dizajn jednostavan za uporabu. Njegove tri razine filtracije uklanjaju i do 99,9% sitnih čestica djelujući kao vlastiti štit vašeg doma od onečišćenja zraka u zatvorenom.

Budući da boravimo 90% svog života u zatvorenom prostoru* možemo zaključiti da je dom više nego samo mjesto za spavanje. No, zbog  do pet puta većeg zagađenja u zatvorenom prostoru nego vani **, pročišćivač zraka je obavezan dodatak bilo kojem domu.

PU2530

S Pure Air Essential PU2530 by Rowenta udahnite čisti zrak i uživajte u potpunom miru zahvaljujući brzom i učinkovitom pročišćavanju zraka i visokim performansama od 230 m3 zraka na sat. Idealan je za prostorije do 90 m2. Njegov troslojni filtracijski sustav sadrži pred filter i filter aktivnog ugljena i filter 2-u-1 za uklanjanje do 99,9% sitnih čestica, dima i mirisa, peludi, alergena, plijesni i još mnogo toga.

Ovaj kućni pročišćivač zraka jednostavan je za uporabu, a ima tri prilagođene brzine, uključujući tihi način rada za nesmetanu uporabu, indikator za promjenu filtera i prikladni timer.

Sve to, obećava čisti zrak u vašem domu.

* Izvor: Indoor Generation, Velux Group – Yougov studija

** Izvor: WHO

O Rowenti

Rowenta je utemeljena 1909. godine u Njemačkoj. Brand zadovoljava potrebe potrošača koji traže proizvode visokih performansi, jednostavne za rukovanje i funkcionalnog dizajna za svakodnevnu uporabu. Rowenta ima široku paletu proizvoda, od uređaja za friziranje i epilaciju, do usisavača i proizvoda za njegu tkanina. Njeni stvaraoci vodili su se poštovanjem prema potrošačima i čuvanju okoliša. Za više informacija posjetite www.rowenta.hr   

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE