Samsung „Life Unstoppable“ – prva virtualna interaktivna konferencija

0
Life Unstoppable

Tvrtka Samsung Electronics najavila je prvu interaktivnu, virtualnu konferenciju pod nazivom Life Unstoppable na kojoj će se predstaviti vrhunske inovacije – od pametnih telefona, nosivih uređaja, televizora, audio opreme do kućanskih uređaja.

Svim sudionicima prikazat će se Samsung inovacije koje su usmjerene korisnicima i njihovim potrebama te pružaju brojne mogućnosti za besprijekorno i neograničeno umrežavanje. Tijekom 45 minuta virtualnog obilaska prikazat će se način na koji novi uređaji nude jedinstvena rješenja na području zabave, gejminga te kreativnosti na poslu i tijekom slobodnog vremena.

Ovaj interaktivni događaj svim ljubiteljima Samsung inovacija i tehnologija omogućit će da iz udobnosti svog doma upoznaju i istraže nove proizvode, poput mobilnih telefona, televizora i kućanskih aparata.

„Konferencijom Life Unstoppable imat ćemo priliku na drugačiji način predstaviti naše nove uređaje i prikazati kako naša umrežena, inovativna tehnologija pokreće život bez ograničenja. Jedan je to od načina na koji Samsung prilagođava svoje poslovne aktivnosti novim okolnostima i globalnim promjenama.“, izjavio je Benjamin Braun, direktor Odjela za marketing, Samsung Europe.

Prva virtualna interaktivna konferencija „Life Unstoppable“ namijenjena je medijima i partnerima, a održat će se 2. rujna s početkom u 10 sati.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, fotoaparata, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, poluvodiča, LSI sustava i LED rješenja. Za najnovije vijesti molimo posjetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com

MPR