Samsung predstavlja Odyssey G7 gaming monitor s najzakrivljenijim zaslonom i najboljim performansama u klasi

0
Odyssey

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je inovativni gaming monitor Odyssey G7, koji je prvi put prikazan u Las Vegasu na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2020. Ovaj uređaj predstavlja autentičan iskorak na polju igara, kombinirajući do sada najzakrivljeniji zaslon s najboljim performansama u klasi.

Odyssey G7 prvi je svjetski monitor od 1000R, što znači da ima polumjer zakrivljenosti od 1000 milimetara. Dolazi s kombinacijom snažnih performansi, kao što su brzina odziva 1ms, brzina osvježavanja zaslona na 240Hz i kristalno jasna QLED slika koja će gamerima pružiti nezaboravno iskustvo. Učinkovitost ovih monitora potvrdila je i vodeća svjetska organizacija za certificiranje uređaja TÜV Rheinland, koja ih je prepoznala kao najbolje 1000R zakrivljene gaming monitore u industriji, dodijelivši im Eye Comfort certifikat.

„Kao svjetski lider na tržištu gaming monitora, Samsung nastavlja uvoditi inovativne uređaje koji pružaju unaprijeđeno gaming iskustvo nove generacije. Odyssey G7 jedinstvena je kombinacija udobnosti, proširene perspektive, vrhunskih performansi i ugodnog vizualnog iskustva.“, rekao je Hyesung Ha, viši potpredsjednik Odjela za vizualne zaslone, Samsung Electronics.

Modeli od 27 i 32 inča imaju posebnu široku Quad-High Definition rezoluciju (WQHD; 2.560 × 1.440), omjer slike 16: 9, svjetlinu zaslona 600 cd/m2 i tehnologiju Quantum dot za iznimno precizan prikaz boja, neovisno o osvjetljenju.

Samsung je na ovaj model primijenio futuristički dizajn zasnovan na temeljitim istraživanjima tržišta i komentarima korisnika. Mat-crni vanjski dio kućišta uparen je sa stražnjim dijelom u koji su ugrađena svjetla, čija se boja može mijenjati prema željama gamera Također, G7 gaming monitor podržava NVIDIA G-SYNC® i Adaptive Sync tehnologije prikaza, dizajnirane kako bi gamerima pružile dinamično i neometano iskustvo igranja.

Za više informacija posjetite https://displaysolutions.samsung.com/monitor/odyssey.

O tvrtki Samsung Electronics Co. Ltd

Samsung Electronics inspirira svijet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svijetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rješenja u području memorije, LSI sistema i LED uređaja. Za najnovije vijesti, molimo vas da posjetite stranicu Samsung Newsroom na https://news.samsung.com/global/.

MPR